Digitalisering

Office 365 - en bedre hverdag for deg uten en stor IT-avdeling

Office 365 fra Telenor gjør arbeidsdagen enklere for bedrifter uten egen IT-avdeling. Ved å legge IT-løsningen i nettskyen flyttes mye av ansvaret over på leverandøren. Dermed slipper du å kjøpe inn og drifte selv og får tjenesten levert fra en profesjonell aktør.

Office 365 levert av Telenor

Som IT-ansvarlig i en mellomstor norsk bedrift har man mange utakknemlige oppgaver. E-post-servere som skal oppdateres, PC-er som må byttes ut og brukere som ikke finner igjen dokumentet de helt sikkert lagret på harddisken i går. I de mindre selskapene er også jobben som IT-ansvarlig noe man ofte gjør ved siden av andre oppgaver. Er man heldig har man en profesjonell forhandler som bistår, men der er ofte utfordringen at taksameteret løper fra første stund.

- Mange av bedriftene vi snakker med kjenner seg godt igjen i den beskrivelsen, sier Arne Kristian Sveen, leder for Telenor sitt rådgivningsteam på Gjøvik. De snakker med hundrevis av norske bedrifter som vurderer eller allerede har tatt skrittet opp i nettskyen med sine IT-løsninger.

- Veldig mange ser på IT som en kostnad og noe som skal leveres så billig så mulig. Eller de ser ikke alle mulighetene som ligger i IT, fortsetter Sveen. - Men heldigvis er det noe vi kan bistå med.

Nettskyen – et godt sted å være for små og mellomstore bedrifter

En av de store fordelene med å ta skrittet over i nettskyen er at ansvaret for det meste av IT-løsningen flyttes fra bedriften og over til leverandøren. Det vil kort fortalt si at det er Telenor og Microsoft sitt ansvar hvis medarbeiderne ikke får tilgang til e-posten sin. Det er slutt på servere på lunsjrommet og medarbeidere som må på jobb i helgen fordi filserveren har gått off-line. Nå er det enkelt å få hjelp. Telenor tar over ansvaret for hele IT-løsningen, slik at den IT-ansvarlige i bedriften kan bruke tiden sin på mer konstruktive oppgaver.

I tillegg får bedriften alltid tilgang til nyeste versjon av programvaren, og utrullering er mye enklere enn at hver PC må inn til IT-teknikeren. Office 365 er også plassert i noen av verdens beste og sikreste datasentre.

Dette er noen av fordelene ved å se på IT som en tjeneste. Ikke noe du skal kjøpe inn og drifte selv, men en tjeneste du får levert fra profesjonelle aktører som har spesialisert seg på nettopp slike leveranser. De aller fleste av oss bruker jo allerede nettskytjenester privat, slik som Nettbank, Facebook eller Hotmail/Gmail. På samme måte er det stadig flere bedrifter som har valgt å sette ut hele IT-leveransen til Telenor.

Hva er Office 365 levert av Telenor
  • Norsktalende kundeservice
  • Office-pakken med alle kjente programmer som Word, Excel, Outlook, PowerPoint mm.
  • Profesjonell e-postløsning med 50 GB lagring til hver bruker
  • Microsoft Teams som gir alle ansatte mulighet til å sette opp nettmøter og prosjekt-/avdelingsområder for deling av dokumenter, chat mm.
  • Spesialløsninger som planleggingsmodulen Planner og analyseverktøyet Power BI

Fokuser på det som er viktig for din bedrift

Det er over 30.000 brukere allerede som har Office 365 hos Telenor, og de aller fleste er svært godt fornøyd. Ikke bare fordi de har en profesjonell IT-løsning med god kundeservice, lite feil og høy oppetid - men også fordi de kan fokusere på det de skal, nemlig å drive sin egen forretning og ikke bruke tiden på IT-systemer.

Det er lett å komme i gang. Telenor har et eget team av rådgivere som har spesialisert seg på å hjelpe norske bedrifter. De har daglig kontakt med hundrevis av norske bedrifter som ønsker bistand til å effektivisere og digitalisere driften og få IT levert som en tjeneste. Ta kontakt i dag så setter vi opp et løp for hvordan du kan teste og komme i gang med Office 365 og nettskyen.