Mobil

Slik velger du rett mobilabonnement

Vi har to ulike mobilabonnement. Flyt er for de som trenger hastighet gjennom hele dagen. Frihet er for de som trenger mye data. Her får du full oversikt, slik at du kan velge rett abonnement til de ansatte.
rørlegger jobber under vask,  velge mobilabonnement for de på farten

Dette er alltid inkludert i mobilabonnementene

Dekning ikon, inkludert i mobilabonnement for bedrifter

Dekning i verdensklasse

Vi er best på fart og dekning

Fri bruk i EU og EØS, inkludert i mobilabonnement for bedrifter

Fri bruk i EU/EØS

Bruk mobilen som hjemme også på reise

kundeservice 24/7, inkludert i mobilabonnement for bedrifter

Kundeservice 24/7

Hjelp hele døgnet 365 dager i året

Min Sky, ikon, inkludert i mobilabonnement for bedrifter

Lagring av alle mobilbilder

Ubegrenset lagring av dine bilder i Min Sky

Nettvern, ikon, inkludert i mobilabonnement for bedrifter

Sikkerhet

Nettvern hindrer deg i å gå inn på farlige sider

Forhandlere, inkludert i mobilabonnement for bedrifter

Forhandlere over hele landet

Lokal støtte og support i hele landet

Flyt – når man ikke vil miste arbeidsflyten

Abonnementet Flyt er for deg som er opptatt av hastighet og vil flyte gjennom dagen. Uten å risikere at du ikke har dekning, ikke kommer inn på Teams-møte med kamera, mailinnboksen, nettsider, podcaster, YouTube-videoer fordi lastetiden er treg eller at musikken stopper opp når du er i din beste flow-sone.

Med Flyt har ansatte ubegrenset hastighet hele dagen og dekning i verdensklasse, og dere velger den datamengden som passer best. Men hvor mye data trenger de ansatte egentlig?

Flyt er delt inn i 6 pakker med ulik mengde data inkludert per måned (fra 2 til 50 GB):

  • Flyt XS inkluderer 2GB og holder fint til å surfe litt, høre på musikk og sjekke e-post uten å være tilkoblet Wi-Fi.

  • Flyt S inkluderer 5GB passer om du surfer litt, hører på musikk, leser e-post, og må delta i videomøter når du er på farten.

  • Flyt M inkluderer 10GB er vår bestselger og har nok data til å både surfe, sjekke e-post, høre på musikk, være i videomøter, se på serier og dele nett med PC-en når du er på farten.

  • Flyt M20 inkluderer 20GB og lar deg delta i jobbmøter fra mobilen og dele filer, høre mye på podcast, være på sosiale medier, se på Netflix, YouTube og mulittaske.

  • Flyt M+ inkluderer 30GB og er fin å ha om du streamer mye og bruker mobilen mye hele døgnet.

  • Flyt L inkluderer 50GB og passer for deg som er avhengig av både hastighet og mye data, og er mye på farten.

Felles for alle Flyt-pakkene er at de inkluderer:
-Data Rollover - det vil si at ubrukt data overføres til neste måned
-Automatisk påfyll av data - som betyr at vi automatisk overfører en ekstra datapakke til 99,- hvis du skulle gå tom for data
-Roam like home - dataen som er inkludert i abonnementet kan brukes hvor som helst i EU/EØS uten ekstra kostnad. Vi har også dags- og ukespakker i alle land som vi har roaming avtale med og som kan kjøpes.

Her kan du lese mer om hver datapakke og se priser.


TIPS!
1) Du får ett ekstra SIM-kort (som du kan benytte til datatrafikk i en valgfri mobil enhet) inkludert i abonnementene Flyt M, M20, M+ og L.
2) Du kan fint velge ulike datapakker til dine ansatte. For noen holder det med 2 GB, andre trenger 50 GB. Nettopp derfor er det viktig at du investerer tid i å sjekke med kollegaene dine hva de har behov for.
3) Her kan du se hvor fornøyd Roth Norge AS ble etter å ha valgt mobilabonnementet Flyt:

Frihet – når man ikke vil tenke på om man har nok data

Dersom data er det viktigste for de ansatte, anbefaler vi abonnementet Frihet. Da får alle ubegrenset datamengde og trenger aldri å være bekymret for å gå tom for data, og du eller de kan velge den hastigheten som passer for dere.

Mobilabonnementet gir mobil frihet til de ansatte, og mindre administrasjon for bedriften.

Frihet er delt inn i 3 hastighetsnivåer:

  • Frihet Basis inkluderer 15 Mbit/s og er egnet for ansatte som bruker mobilen til e-post og surfing. Perfekt for å jobbe på toget, høre på litt musikk, surfe litt, og delta i Teams-møte med god oppløsning.

  • Frihet Standard, vår bestselger, inkluderer 150 Mbit/s og er for de som benytter skytjenester, kjører videomøter og streamer mye. Passer for deg som sender store filer fram og tilbake eller jobber på flere enheter med samme abonnement.

  • Frihet Maks inkluderer både ubegrenset data og hastighet, er for de som vil ha det beste - fri fart og alltid data. Godt med full fleksibilitet når du må håndtere flere tunge datastrømmer opp og ned samtidig, og er mye på farten.

Her kan du lese mer om Frihet

Forskjellen på Flyt og Frihet

Flyt eller Frihet?

Før du velger mobilabonnement anbefaler vi at du kartlegger både bedriftens og ansattes behov. Slik vet du både hva som lønner seg for bedriften og hva som skal til for at ansatte blir fornøyde. For noen er det kun å ikke gå tom for data som er viktig, for andre har hastigheten alt å si.

Den største forskjellen på abonnementstypene er at Flyt har ubegrenset hastighet og du velger datamengden. Mens Frihet har ubegrenset datamengde og du velger hastighetsnivået.

TIPS til Slik velger du rett mobilabonnement

1) Flyt M og Frihet Standard er våre bestselgere akkurat nå. Vi ser at dataforbruket øker 30-50 % hvert år.
2) Du kan når som helst endre abonnementstype, for eksempel oppgradere alle fra Flyt M til Flyt L, eller flytte alle fra Flyt til Frihet.
3) Du kan også fint velge ulike abonnementer, for eksempel at noen ansatte har Flyt og andre har Frihet. Du kan gjøre dette selv i Min Bedrift eller kontakte oss på Kundeservice så hjelper vi deg gjerne!
4) Usikker på hva du skal velge? Se om vår abonnementsvelger kan hjelpe deg.

Spar tid og penger - vurder flere mobiltjenester samtidig

Hvis du vurderer å inngå en bedriftsavtale på mobil har du nå kanskje muligheten til å starte litt på nytt. Vi anbefaler at du ser på om det er tid og penger å spare på å kjøpe flere mobiltjenester samtidig.