Mobil

Enklere innkjøp av mobiltelefoner med mPort

Mer frihet for de ansatte, enklere for bedriften – derfor valgte Rustfrie Bergh mPort fra Telenor.
Fra lokalene til Rustfrie Bergh

Rustfrie Bergh er landets ledende og mest komplette produsent av løsninger til storkjøkkenbransjen. I tillegg å utstyre restauranter, hoteller, båter og til og med plattformer med alt innen tradisjonelle rustfrie benker og innredninger, har de spesialisert seg innen kjøle- og varmeprodukter. Nylig begynte de 16 ansatte i administrasjonen å bruke mPort fra Telenor, og det har vært en udiskutabel suksess.

- Jeg synes det fungerer veldig bra, det er enkelt og oversiktlig, gir oss full kontroll, og frigjør mye tid, sier Vegar Jøranli, Teknisk Sjef hos Rustfrie Bergh.

Enklere innkjøp av mobiltelefoner

Smarttelefonen er blitt et kritisk verktøy i dagens arbeidshverdag, men for mange virksomheter betyr den også mer administrasjon og stress. Før Rustfrie gikk over til mPort hadde de et system som var både tidkrevende og stjal mye energi.

Hver medarbeider meldte inn sitt eget behov, og så måtte en administrator bruke tid på å snakke med dem, ta kontakt med Telenor, finne riktig abonnement og telefon, kontrollere opp mot hva de selv hadde på lager og hva de eventuelt måtte bestille, sjekke priser, motta og så sette opp telefonen, aktivere SIM-kortet og endelig levere telefonen til den ansatte. Om bruken endret seg og krevde oppdateringer i abonnement eller telefoner, måtte man gjøre alt på nytt.

- Nå går alt automatisk og direkte, og de ansatte kan ordne mye mer på egenhånd, noe som gjør det enklere både for dem og meg, sier Vegar.

Fra lokalene til Rustfrie Bergh
Fra lokalene til Rustfrie Bergh

mPort forenkler innkjøpsprosessen

mPort er en web-basert løsning fra Telenor som forenkler innkjøp av mobil og tilbehør. Den lar de ansatte administrere sine egne mobilkjøp og mobilabonnement innfor de retningslinjer som bedriften har satt, noe som gir full kontroll og forutsigbarhet innenfor satte rammer, kombinert med fleksibilitet og fornøyde ansatte.

mPort sørger for lik behandling av alle, men også valgfrihet for den enkelte. Virksomheten får kontroll på kostnadene, mens den ansatte får friheten til å velge den telefonen de ønsker, og om de går over bedriftens kostnadsgrenser, kan de betale mellomlegget direkte med sitt eget kredittkort. mPort tilbyr også full integrasjon med Telenors andre løsninger, som for eksempel Mitt Telenor. mPort har en egen gjenbruksmodul for mobiltelefoner som ikke lenger er i bruk. Det betyr at den ansatte kan velge en brukt telefon fremfor å bestille en ny.

Les mer om mPort

mPort er lett å bruke for de ansatte

- Kundeservicen, og spesielt chatten til Telenor er veldig bra. Nedetid er tross alt kostbart, påpeker Vegar.

Rustfrie bruker også Mobilt Bedriftsnett fra Telenor, som de også er fornøyde med. Det gir dem muligheten til å sette opp møter og andre fraværstyper, så de kan styre tilgjengeligheten sin og få en enklere jobbhverdag.

Kontakt oss om mPort