Flyt – mobilabonnementet som tilpasser seg bruken din

Etter en kraftig økning i mobilbruk blant bedriftskunder, lanserer Telenor nå nye og fleksible mobilabonnement med en solid dose data.
Mann på buss

De to siste årene har bruken av mobildata blant Telenors bedriftskunder nesten doblet seg. Statistikken toppes av iPhone-brukere med over 5 GB per måned. 

– Databruken øker hvert år, og det er viktig at våre mobilabonnement tilpasser seg kundene og ikke omvendt. Derfor har vi nå både forenklet og forbedret abonnementene våre, sier Birgitte Salvesen, Marketing Manager Mobil. – Mobilabonnementet Flyt tilpasser seg bruken din.

Månedlig snittbruk for Telenors bedriftskunder i perioden 2013-2018.
Månedlig snittbruk for Telenors bedriftskunder i perioden 2013-2018.

Automatisk påfyll av data når du trenger det

– Mobilabonnementet Flyt tilpasser seg bruken din automatisk. Bruker du mer enn inkludert datamengde, får du automatisk en ny stor datapakke til kun 99 kroner. Bruker du mindre data, blir resten automatisk overført til neste måned, forteller Salvesen. 

– Dette gir bedriftene mye mer forutsigbarhet på kostnadene, samtidig som ansatte ikke behøver å bekymre seg for å gå på en smell. Undersøkelser blant bedriftskunder viser at nettopp data rollover, fleksible abonnement og det å unngå overfakturering står øverst på ønskelisten. 

– De ønsker seg færre valgmuligheter og mer forutsigbare kostnader. Derfor har vi nå bare tre størrelser å velge mellom, og store automatiske datapakker til kun 99 kroner, sier Salvesen.

Dobbel datamengde til 99,-

Mange kunder har en gjennomsnittlig databruk som enten ligger under eller over inkludert datamengde, og de nye abonnementene tar hensyn til både høyere bruk og lavere bruk. 

Rimelige ekstra datapakker til 99 kroner, gjør at mobilansvarlig i bedriften kan senke skuldrene, mens rollover av data belønner de som bruker mindre.

– Denne automatiske flyten, og faste lave priser, har vi fått svært gode tilbakemeldinger på fra våre kunder, sier Salvesen. På Flyt S og Flyt M får kunden doblet datamengden for bare 99 kroner. Det er enkelt å forholde seg til, gir full kontroll på kostnader og mindre administrasjon.

De nye abonnementene er bedre tilpasset kundenes forbruk, og har store automatiske datapakker til en lav pris.
De nye abonnementene er bedre tilpasset kundenes forbruk, og har store automatiske datapakker til en lav pris.

22 % surfer i EU/EØS

Bedriftene kan selv bestemme om de ansatte skal ha automatiske datapakker tilgjengelig i abonnementene. 

– Datapakkene kan også brukes på reise i EU/EØS. Hele 22 prosent av våre bedriftskunder roamer i EU og EØS hver måned, med et gjennomsnittlig dataforbruk på 1,2 GB per reise. I ferier er tallet oppe i hele 34 prosent, og vi forventer at databruken bare vil fortsette å øke, sier Salvesen. 

– Kundene har etterlyst nettopp en slik funksjonalitet, så vi synes det er ekstra hyggelig å kunne innfri dette, sier Birgitte Salvesen.

Birgitte Salvesen iTelenor Bedrift forklarer hvordan mobilabonnementet Flyt tilpasser seg bruken din
Birgitte Salvesen, Marketing Manager Mobil i Telenor Bedrift, forklarer hvordan mobilabonnementet Flyt tilpasser seg bruken din

Sikkerhet også viktig

Med Telenors mobilabonnement er tjenesten Nettvern inkludert. 

– 80 prosent av all datatrafikk i Norge går gjennom Telenors tjenester og infrastruktur, og hver dag håndterer vi cyberangrep – alt fra avanserte forsøk på spionasje, sosial manipulering og lammelse av tjenester, til forsøk på innbrudd, tyveri og økonomisk bedrageri. 

– Våre mobilkunder får automatisk nytte av denne kompetansen gjennom tjenesten Nettvern, forteller Salvesen. 

Nettvern er et sikkerhetsfilter som stopper brukeren fra å klikke seg inn på utsatte nettsteder. Rundt 1 av 4 kunder får hvert år opp den automatiske advarselen som vises når du er i ferd med å klikke deg inn på et usikkert nettsted, forteller Salvesen.

Verdens raskeste nett

Målinger fra Ookla viser også at Telenor har verdens raskeste mobilnett: – Det er utrolig gledelig, og sier noe om hvor bra surfeopplevelser våre kunder kan forvente seg på mobilen. Med de nye abonnementene behøver de heller ikke bekymre seg for datamengder, avslutter Salvesen. 

Bestill Flyt mobilabonnement

Flyt bedriftsabonnement tilpasser seg
  • Nye og enklere mobilabonnement med data rollover og automatiske datapakker

  • Velg mellom 3 GB, 10 GB og 50 GB inkludert per måned 

 

Data rollover

  • Ubrukt data flyttes automatisk over til neste måned

  • Gjelder også datapakker 

 

Automatisk påfyll av data

  • Trenger du mer data, legges det automatisk til en datapakke

  • Du informeres via SMS når pakken legges til

  • Alle datapakkene koster kun 99,- per pakke

  • Størrelser: 3 GB, 10 GB og 20 GB 

 

Datagrense

  • Bedriften kan slå av de automatiske datapakkene

  • Datagrensen vises for brukeren i appen Mitt Telenor