Nettverk

Gammel bygning får nytt liv med Trådløst Bredbånd fra Telenor

Med Trådløst Bredbånd får Pro Partners god og stabil dekning nok til alle ansatte og i alle kriker og kroker av sin nye, renoverte kontorbygning. De gjør at det gamle lokalet får nytt liv, og blir en showcase for arbeidet deres.

Gammel bygning får nytt liv med Trådløst Bredbånd fra Telenor

ProPartners er et selskap som tilbyr uavhengig prosjekt- og byggeledelse, og de ansatte kaller seg selv byggebransjenerder. De liker seg like godt på en støvete byggeplass med entreprenøren som på et stille møterom med bevilgende myndigheter. Nylig overtok de et gammelt fabrikklokale i Oslo, der det blant annet hadde vært dekkskifte og bilverksted. Det var ingen bredbåndslinje inn, så de forstod med en gang at de måtte tenke nytt for å få dekket behovet for internettilkobling.  

Trådløst Bredbånd - det bare fungerer

Trådløst Bredbånd fra Telenor gir bedrifter raskt og enkelt stabil tilgang til internett der det er mobildekning, i hastigheter helt opp mot 5G. Etter en runde der de fikk et par tilbud landet de på Trådløst Bredbånd fra Telenor, hovedsakelig med fokus på pris og stabilitet. De fikk installert det i løpet av våren 2020. Det er de veldig fornøyde med.

- Den største grunnen til at jeg vet vi er så fornøyde, sier daglig leder Kjartan Aspelund, er at vi aldri har tenkt over det eller pratet om det i det hele tatt etter at det ble montert. Nettet er jo best når du ikke trenger å tenke over det, sier han.

Les mer om Trådløst Bredbånd

Teams og videomøter uten problemer

Det nerdete i de ansatte kom frem da de skulle teste signalet i bygget. De satte seg i hvert sitt hjørne av det gamle fabrikklokalet og kjørte et Teamsmøte fra ende til ende, og opplevde ingen forsinkelser eller avbrytelser.

Selv om pandemien har gjort at mange jobber hjemme det siste året, har det vært god aktivitet på kontoret, og de har opplevd at signalet er så godt at de i tillegg til videokonferanser kan streame innhold på to AppleTVer de har gående for å vise frem prosjektene sine.

- Jeg er ikke noe sånn superlojal til noen internettleverandør, men må jo si at flere av oss har innlagt bredbånd hjemme, fra andre leverandører. Nettet der er gjennomgående treigere og mer ustabilt enn det vi opplever fra Telenors Trådløst Bredbånd, sier Kjartan videre.

Kontakt oss om Trådløst Bredbånd