Disney

Disney pakke

Denne Disney-pakken gir tilgang til 3 underholdende kanaler for barn mellom 3 og 14 år; Disney Channel som også passer for hele familien, Disney XD som er spesielt rettet til barn 6-12 år, og Disney Junior for barn 2-6 år og deres foreldre. Pakkene spenner fra underholdende TV-serier, animasjon, action og masse humor - og for de yngste fortellinger og rollefigurer. Programmene er enten dubbet eller tekstet på norsk.

Velg på Mine sider
Nickelodeon

Nickelodeon pakke

Med Nickelodeon-pakken tilbyr vi en pakke med 3 kanaler tilpasset barn i ulike aldre: Nickelodeon 3-12 år, Nick jr. 2-6 år og NickToons 4-10 år. Her finner barna filmer som engasjerer, underholder, gir fakta og læring, latter og eventyr - til og med kule, interaktive programmer. Alle snakker norsk.

Velg på Mine sider
Barneprogram fra SVT

SVT Barn

SVT Barn er en reklamefri kanal for alle barn fra førskolealder og opp til tenårene. SVT Barn sender mellom klokken 05.30 og 21.00 og viser både egenproduserte og innkjøpte barneprogrammer dubbet til svensk.

Velg på Mine sider
Barneprogram fra NRK Super

NRK Super

NRK3 / NRK SUPER er en todelt barne- og underholdningskanal med mange flotte norske egenproduksjoner som Filmplaneten, Lydverket og Topp20, i tillegg til utenlandske suksesserier, filmer og talkshow. NRK SUPER sender programmer for barn og ungdom fra kl. 07:00 til 19:00. Ligger i basispakken tilgjengelig for alle.

Tegnefilm fra Cartoon Network

Cartoon Network

På denne kanalen handler det om moro, eventyr og underholdning for barna. Moderne klassikere og splitter nye tegneserier som appellerer til barn i alle aldre. Ingen problemer med språket heller, alle snakker norsk.

velg på Mine sider

i

For å få tilgang til strømmeinnhold må TV-boksen være tilkoblet internett

For å få tilgang til arkiver, filmleie og strømmetjenester må boksen din være tilkoblet internett. Slik kobler du boksen

Slik endrer du innholdet i TV-pakken din