Vil du også oppleve verdens råeste mobilnett?

Prøv selv i 2 måneder. Ombestemmer du deg, får du begge månedsprisene tilbake!
Prøv nå

Det er enkelt å bytte til Telenor

  • Vi ordner alt med din gamle operatør. Du behøver ikke gjøre noe.
  • Gammelt abonnement fungerer som normalt og avsluttes automatisk når du er overført til Telenor.
  • Etter 2-5 dager får du SIM-kort i posten som du putter i mobilen. Velkommen til Telenor!

Jo fortere, desto bedre

I følge Ookla Speedtest har vi verdens raskeste mobilnett. Det betyr ekstra gode mobilopplevelser for våre mobilkunder. Du kan helt enkelt bruke mobilen til akkurat det du vil, når du vil, der du er!
i

Verdens raskeste nett

Raskest gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 4G-enheter, sammenlignet med verdens fremste operatører. Basert på analyse av Ookla Speedtest Intelligence data fra 2018. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.

i

Dekning og hastighet

Informasjon om dekning er kun veiledende og vil ikke være en garanti for at det er dekning på enkelte steder. Dekningen som er presentert er basert på teoretiske beregninger, og dekningen og hastigheten som oppleves kan variere. Dekningen kan variere blant annet som følge av antallet personer som ringer og surfer samtidig i det aktuelle området. Muligheten til å ringe og/eller surfe innendørs påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen man befinner seg.
Hvilken mobiltelefon, nettbrett, modem eller ruter man har vil også ha betydning for hvordan dekningen og hastigheten oppleves. Nedlastingshastighet kan i tillegg være begrenset av hvilken mobilabonnement man har. Det er mulig å forbedre muligheten til å ringe og surfe ved å benytte såkalt handsfree-utstyr eller hodetelefoner eller ved å bruke en ekstern antenne. I enkelte tilfeller hjelper det også å la mobiltelefonen ligge fritt, i stedet for å holde den i hånden eller la den ligge i lommen eller vesken.
OBS! Uatorisert bruk av aktive signalforsterkere (repeatere) er ikke tillatt (jf. ekomloven § 6-2 første ledd).