Sport

Her er helgens store sportshøydepunkter

Braut Haaland, Zuccarello – og et verdensmesterskap som går mot slutten.

zuccarello

Vi elsker å se norske sportsutøvere herje i utlandet, og denne helgen blir det plenty med muligheter for mer jubel.

Husk at du kan se alt i appen, dersom konkurransen om hovedskjermen i stua blir for stor.

Last ned appen her

VM i skiskyting 2020, lørdag og søndag på NRK

Verdensmesterskapet i skiskyting avsluttes denne helgen, og tevlingen har vært en knallsuksess med norske øyne: Sju medaljer ligger allerede klare til å fraktes hjem fra Anterselva i Nord-Italia.

Men det er fortsatt flere sjanser igjen for Johannes Thingnes Bø, Marte Olsbu Røiseland og resten av nordmennene. På lørdag ser du stafetten til kvinnene 11.45 og mennene 14.45, mens søndagen byr på fellesstart 12.30 (kvinner) og 15.00 (menn).

Edmonton Oilers - Minnesota Wild, Viasport 2 kl. 03.00 natt til søndag

Kan Mats Zuccarello være med på å snu trenden for Minnesota Wild? Oslo-guttens amerikanske hockeylag har vært gjennom en turbulent periode som kulminerte med en avskjediget hovedtrener forrige uke, og i midtuka fikk Minnesota Wild en opptur og tre poeng mot Vancouver Canucks etter forlengning og straffeslagkonkurranse.

Kan Saint Paul-laget få med seg enda flere poeng hjem fra Canada i helgen?

Real Sociedad - Valencia, Strive lørdag kl. 18.30

Martin Ødegaard er på utlån fra Real Madrid til baskerlaget Real Sociedad, og har en strålende sesong. Sist helg ble hjemmekampen utsatt på grunn av brann, men nå får nordmannen sjansen igjen mot tabellnabo Valencia som hadde en grufull uke i Champions League.

Ski Tour 2020, TV 2 og TV 2 Sumo søndag kl. 10.45

Etter å ha vært i Østersund og Åre og krysset den svensknorske riksgrensa på det 38 kilometer lange rennet mellom Storlien og Meråker, kommer den knallharde skitouren nå til Trondheim. Der er det duket for den store finalen i helga, med sprint lørdag og til slutt klassisk jaktstart søndag: Kvinnene går sin 15-kilometer 11.45, mennenes 30-kilometer starter 13.20.

Werder Bremen - Borussia Dortmund, lørdag kl. 15.30 på Viasport 1.

Kan noen stoppe sensasjonen Erling Braut Haaland? Det må være lov å både tro og håpe på nye mål og morsomme feiringer når Dortmund møter et gammelt storlag som sliter grusomt denne sesongen og har falt nesten helt til bunn på tabellen.

Leicester - Manchester City, lørdag kl. 18.30 på TV 2 Sport Premium.

Leicester lå lenge an til å kjempe helt i toppen i Premier League, men har vist en noe sviktende formkurve i det siste. Manchester City har også tidvis vært skuffende, og tidligere i uken kom nyheten om at de lyseblå nå er utestengt fra Champions League i to år. Det påvirket ikke laget nevneverdig mot West Ham i midtuka, men nå er det altså Jamie Vardy & co. som venter.

Last ned appen her