Sport

TV-sporten vi koser oss med i helgen

Ligger du godt til rette i sofaen? Her er sportshøydepunktene - enten du foretrekker idrett på snø eller gress.

tribune som heier

Mye gøy i skisporet, mens ligaene i Europa nærmer seg innspurten. Nå er det helg!

Men blir resten av familien lei av at du okkuperer sofaen? Husk at du også kan se sport direkte i T-We-appen.

Last ned T-We-appen her

Gjør deg klar for årets tour

I helgen er det endelig klart for Ski Tour 2020 – et av sesongen store høydepunkter. Touren starter i Östersund i Sverige og avsluttes i Trondheim 23. februar. I helgen er det duket for både fristil og klassisk jaktstart, med fristil lørdag og jaktstart søndag.

I herretroppen er den store nyheten at Johannes Høsflot Klæbo stiller til start lørdag. Landslagsstjernen har fått klarsignal av det medisinske apparatet etter fingerbruddet.

For øvrig er det duket for en nyvinning under fristilssprinten i Åre 18. februar, ifølge Dagbladet.

Denne avsluttes nemlig med en bakkespurt i alpinbakken der VM i alpint ble arrangert forrige vinter. Åre-sprinten avsluttes med en helt ekstraordinær bakkespurt på rundt 300 meter i en uvanlig høy stigningsprosent opp alpinbakken.

Ski Tour 2020 vises på NRK og Eurosport.

Startskuddet for VM i skiskyting

Torsdag 13. februar startet VM i skiskyting i italienske Anterselva. I helgen kan du kose deg med 7,5 km sprint for kvinner fredag, 10 km sprint for herrer lørdag og jaktstart for både kvinner og menn søndag.

Mesterskapet skal gå over ni dager, og vil by på totalt 40 timer skiskyting.

Fra en ombygd låve på det kjente vintersportsstedet kan du følge direktesendinger fra NRK sitt skikveldsstudio.

VM i skiskyting vises på NRK og Eurosport.

Europeisk fotball på skjermen

Forrige helg gikk 19 år gamle Erling Braut Haaland målløs av banen for første gang som Dortmund-spiller, men til helgen får han sjansen igjen når Borussia Dortmund møter Eintracht Frankfurt på hjemmebane. Kampen vises på Viasport 1 fredag kl. 20.30.

I La Liga er Eibar motstander for Real Sociedad og en forhåpentlig friskmeldt Martin Ødegaard på Anoeta Stadium. Denne kampen vises på Strive Sports 16. februar kl. 16.00.

I Premier League til helgen møter blant annet Aston Villa Tottenham på hjemmebane, mens Liverpool reiser til desperat kjempende Norwich. De to lagene møttes også i serieåpningen, og da vant Jürgen Klopps menn 4-1.

Pssst … 18. februar starter Champions League-sluttspillet med de to første kampene i åttendedelsfinalene. Kampene kan ses på Viasport-kanalene.

Skreddersy din TV- og strømmepakke her