Slik ser du OL med Discovery og T-We

OL-utøvere

TVNorge blir hovedkanal, med OL-innhold døgnet rundt fra sommerens høydepunkt i Tokyo.

Aldri før har Norge hatt flere medaljesjanser i et sommer-OL, og heldigvis vil moroa bli tilgjengelig for oss alle. Rettighetshaver Discovery vil nemlig vise de viktigste øvelsene på TVNorge, mens Eurosport Norge er sekundærkanal hvis det er øvelser som kolliderer. 

I tillegg vil Eurosport ha åtte popup-kanaler i perioden OL foregår (på kanalplass 51-58), som vil vise ytterligere OL-innhold. 

Og hvis du kommer til å være på farta i sommer, vil kanalene også være tilgjengelig i appene for mobil, nettbrett og Apple TV. 

Last ned T-We-appen

Verdens største sportsarrangement

Discovery satser naturligvis tungt, men så er da også De olympiske sommerlekene verdens største sportsarrangement. 

OL i Tokyo 2020 går over 19 dager, med konkurranser i 50 ulike disipliner, med over 11.000 utøvere, fra 206 deltakerland, på 40 ulike arenaer.

Det er syv timer tidsforskjell mellom Oslo og Tokyo, noe som gjør at et OL-døgn normalt starter rundt midnatt norsk tid. 

Discovery vil sende livesport på TVNorge, og de andre kanalene, fra midnatt til cirka klokken 16.00, etterfulgt av en oppsummeringsflate fra cirka klokken 16.00 til 19.00. 

OL-kveld går på luften 21.30 og varer til 23.00.

Hovedredaksjon i Oslo

Operasjonell leder i Discovery og ansvarlig redaktør i TVNorge, Espen Skoland, gleder seg naturligvis til å bringe OL-feberen til det norske folk.

– Vi kommer til å sende OL-relatert innhold på TVNorge i over 20 timer hver eneste dag under OL i Tokyo. På grunn av den verdensomspennende pandemien, så vil hovedredaksjonen vår være i Oslo, men det kommer på ingen måte til å påvirke satsingen vår. 

– Det vil være over 250 personer i aksjon i Oslo og Tokyo, og vi skal levere OL-sendinger av høyeste kvalitet, sier Espen Skoland. 

Toppet lag

Med OL-innhold døgnet rundt har Discovery toppet laget med tre programlederpar som skal lose det norske folk gjennom 19 dager i Tokyo. Anne Rimmen vil være programleder for OL-kveld sammen med Henrik Elvestad. Med seg fra Tokyo har de ringreven Pål Gordon Nilsen og nykommeren Erik Follestad. 


– Jeg gleder meg utrolig mye til OL. Vi har aldri før hatt så mange medaljemuligheter i et sommer-OL, så jeg håper virkelig på en skikkelig fest med flere norske medaljer i Tokyo. I tillegg tror jeg at sommerens leker vil være et fint avbrekk for mange etter et langt og slitsomt år. Det er nok mange som kan trenge det etter en lang tid med nedstenging og restriksjoner, sier programleder for OL-kveld, Anne Rimmen. 

På dagtid vil det være Carsten Skjelbreid og Anne Sturød som loser det norske folk gjennom de viktigste hendelsene i OL direkte

På ettermiddagen vil Susanne Jørstad Wergeland og Tom Stiansen oppsummere alle dagens øvelser i OL i dag.


NB: Du kan velge discovery+ med dine 100 inkluderte poeng, men vil ikke kunne se OL med den varianten. Discovery+ i T-We tilsvarer discovery+ underholdning, og inkluderer ikke sport. 

Last ned T-We-appen

Relaterte artikler

Se flere artikler