Sport

Endelig blir det fersk fotball på TV igjen

Erling Braut Haaland og hans Dortmund møter naboene i Schalke 04 når Bundesliga starter opp lørdag.

Erling Braut Haaland

Fotball er så smått på vei tilbake, og flere ligaer vurderer nå oppstart opp mot sikkerhet og risiko. Først ut til å gi oss en full runde, dog uten publikum på tribunene, er den tyske toppligaen Bundesliga.

Erling Braut Haaland var en av verdens heteste angripere før pausen og vil ha alles øyne på seg når hans Borussia Dortmund tar imot Schalke 04 lørdag 15.30. Det klassiske Ruhr-derbyet sendes direkte på Viasport 1 med fyldig studiodekning før og etter kamp.

Logg inn og skreddersy din TV- og strømmepakke

– Blir fantastisk

19-åringen har allerede markert seg på voldsomt vis i den tyske ligaen, og brukte kun 23 minutter på å score sitt første hat trick i det som er rangert som en av UEFAs tre beste ligaer.

– Det blir fantastisk å få i gang fotballen igjen. Som tusenvis av andre fotballgale nordmenn har vi i NENT Group også savnet direktesendt fotball, og det er ekstra stas at det er den svært spennende tyske ligaen som starter ballet.

– Vi kommer til å gjøre alt for å servere et best mulig fotballprodukt, og seerne kan forvente et nytt studio, de beste ekspertene og en rekke tilbakeblikk gjennom uken for at flest mulig kan feire fotballstart med oss lørdag 16. mai, forteller sportssjef i NENT Group Norge, Cecilia Gave.

Flere kamper

Slik spilles Bundesliga-runden, døpt Das reboot, av Viasat:

Lørdag 16. mai:

Borussia Dortmund – Schalke 04 15:30 (VIASPORT 1)

RB Leipzig - Freiburg 15:30 (VIASPORT 2)

Hoffenheim – Hertha Berlin 15:30 (VIASPORT +)

FC Augsburg - Wolfsburg 15:30 ( VIASPORT 3)

Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach 18:30 (VIASPORT 1)

Søndag 17. mai:

FC Köln – Mainz 05 15:30 (VIASPORT 1)

FC Union Berlin – FC Bayern München 18:00 (VIASPORT 1)

Mandag 18. mai:

Werder Bremen - Bayer Leverkusen 20:30 (VIASPORT 1)