Sport

Slik ser du Braut Haaland bøtte inn for Dortmund

Den norske megastjernen er på titteljakt. Og du kan få med deg målorgien.

Bundesliga

Ni mål (serie og cup) har Dortmund scoret på de tre første kampene av årets sesong - og Erling Braut Haaland har vært involvert i åtte av dem. 

Den norske superspissen ser med andre ord ut til å være i helt nådeløs form, til stor glede for Dortmund-fansen som er tilbake på tribunen. 

Men visste du at du kan se Bundesliga med V Sport-pakken? Den koster 30 poeng, og er forhåndsvalgt i din TV-og strømmepakke. 

Skreddersy TV- og strømmepakken her

Flere nordmenn

Det er flere grunner enn bare Erling Braut Haaland til at tysk liga er ekstra spennende i år, sett med norske øyne. 

Alexander Sørloth er for eksempel stadig i RB Leipzig, selv om han lenge er blitt lenket til en overgang vekk fra klubben.

Julian Ryersons Union Berling er en morsom suksesshistorie, mens Håvard Nordtveit er i Hoffenheim. Det blir også spennende å følge Jens Petter Hauge etter overgangen fra AC Milan til Eintracht Frankfurt. 

Håvard Nielsen ( i nyopprykkede SpVgg Greuther Fürth) og superveteran Rune Almenning Jarstein (Hertha Berlin) er andre norske innslag. 

Strålende ligaer

Men også fans av engelsk fotball bør ha glede av V Sport-kanalene - her vises nemlig en rekke kamper fra Championship (nest øverste nivå i England) framover. Heia Stoke!

Som en bonus kan vi også nevne at Eredivisie også blir tilgjengelig for deg med V Sport i pakken. 15 nordmenn spiller i skrivende stund i Nederlands toppdivisjon, så her er det store sjanser for å se mye norsk talent i aksjon.

Også kamper fra dansk superliga vises på V Sport-kanalene. 

V Sport-pakken består av fire kanaler, og er forhåndsvalgt i TV- og strømmepakken din. Har du tidligere valgt den bort, kan du velge på nytt på Mine Sider. 

Husk at du kan velge kanaler og strømmetjenester så ofte du vil, uten at det koster deg noe ekstra. 

Skreddersy TV- og strømmepakken her