Film og serier

Slik blir du TV-klar for vinterferien

Toonix har filmene og seriene barna elsker - og du kan også se alt på telefon og nettbrett.

Bilde fra utvalget på Toonix.

Vinterferien står for døren, og på tvers av landet gjør familier seg klare for et etterlengtet avbrekk.

Enten du og familien planlegger å tilbringe ferien i skiløypene eller på hyttetur, så kan det være godt - spesielt for de minste kanskje - å ha noe god TV-underholdning i bakhånd. 

Et godt tips for ferien er Toonix - et strømmearkiv med alle barnas favoritter. Her finnes familievennlig moro i alle former og fasonger, alt samlet på et sted. 

Velger du Toonix kan du også ta med deg all underholdningen, for eksempel på hyttetur eller i bilen. Arkivet er nemlig tilgjengelig i T-We-appen for nettbrett og telefon.

Velg Toonix her

Bredt utvalg

Strømmearkivet har lenge vært tilgjengelig som en del av HBO Nordic (koster totalt 60 poeng).  

Men visste du at du også kan velge Toonix alene, for kun 10 poeng?

I så fall vil du neppe slippe opp for god underholdning i ferien. 

Toonix har nemlig et rikt tilbud for barn i alle aldersgrupper, fra supersøte «Peppa gris» til actionfylte spenningsserier som «Ben 10».

Store filmer og serier

En viktig del av tjenesten er serier og filmer som passer for hele familien. 

Animasjonsfilmen «Kjæledyrenes hemmelige liv» var for eksempel en stor kassasuksess da den ble vist på kino. Her følger vi hunden Max, som har et rosenrødt og bortskjemt liv i et høyhus på Manhattan.

Bilde fra Du er kul, Scooby Doo på Toonix!

Alt blir dog snudd på hodet når det kommer et nytt kjæledyr inn i husholdningen: En ny, kranglete hund som ønsker å ta Max’ plass i hjemmet. 

I «Du er kul, Scooby Doo» blir vi med den folkekjære detektivhunden og resten av mysteriegjengen på nye eventyr på tvers av det amerikanske kontinentet. 

Gjenferd, skumle utenomjordiske vesen og store troll er bare noe av det som venter dem i løpet av den siste sommeren de har sammen før universitetslivet venter.

Gode klassikere og nye favoritter

Nostalgiske foreldre og litt mindre barn kan for eksempel kose seg med «Lokomotivet Thomas og vennene hans». Denne koselige animasjonsserien følger det muntre toget Thomas, som lever sine dager på øya Sodor. Vi blir med Thomas og resten av lokomotivene på de spennende jobboppdragene de får. 

Bilde fra Teen Titans GO på Toonix

Toonix har også andre storfavoritter for de yngste, som «Ninjago», «The Boss Baby», «Postman Pat» og «Teen Titans GO».

Velg Toonix her