V series & film med Viaplay: Det beste av nordisk og internasjonal underholdning

Nordiske serieperler, internasjonale favoritter og det beste utvalget av julefilmer får du om du velger V series & film med Viaplay i T-We.

Viaplay i T-We

V series & film, inkludert strømmetjenesten Viaplay, er pakken for deg som elsker film og serier. Pakken består av fem ulike sjangerkanaler med filmer og serier fra de største filmstudioene. Her finner du noe for alle! I tillegg får du tusenvis av serier og filmer tilgjengelige i Viaplay-appen, som gjør at du kan se dem når og hvor du vil.

Viaplay er en av Norges største og mest populære strømmetjenester. Her kan du strømme filmer og serier fra Norge og Norden du ikke får se noe annet sted, samt et råsterkt utvalg av internasjonale stortitler. Tjenesten er også tilgjengelig på T-We Boks II.

Pakken koster 90 poeng.

Velg V film med Viaplay her

Norske seriefavoritter

I løpet av de siste årene har Viaplay stått for noen av de mest elskede og mest omtalte norske seriene. 

En av disse er Henriette Steenstrups dramakomedie «Pørni», hvor vi følger Steenstrup som en alenemor og alt-mulig-kvinne. 

Med jobb i barnevernet og et hus hvor døren alltid står åpen for enhver bekjent som trenger litt varme og omsorg, finnes det ikke et kjedelig øyeblikk for Pørni.

Viaplay i T-We

Den nyeste sesongen finnes kun på Viaplay, og i hvert fall to sesonger til er ventet på strømmetjenesten de neste årene. 

En annen eksklusiv Viaplay-tittel som er vel verdt tiden din er spenningsserien «Wisting».

Jørn Lier Horsts krimfavoritt fra Larvik har hatt rekordhøye seertall hos Viaplay, og en ny sesong er ventet til neste år.

Flere populære norske serier
  1. R.I.P. Henry

  2. Nede

  3. Delete Me

  4. Ida tar ansvar

  5. Made in Oslo

Internasjonale stortitler

Men, det er ikke bare lokalproduksjoner som finnes hos Viaplay.

Her finner du også ferske avsnitt av mange utenlandske storfavoritter, som f.eks. seersuksessene «Outlander» og «The Blacklist».

Viaplay i T-We

I sistnevnte følger vi James Spader som et eks-kriminelt geni som overgir seg frivillig til FBI etter å ha vært på flukt i flere tiår. I bytte mot amnesti tilbyr han å gi FBI informasjon om noen av de farligste kriminelle i hele verden. 

Konseptet har slått an, og har gitt oss hele ti sesonger med underholdende krim. Du ser selvsagt alle episodene med Viaplay. 

Eksklusive norske filmer
  1. Hør her'a (fra 2. desember 2023)

  2. Munch

  3. Gulltransporten

Alle julefilmene du vil se

Enten du befinner deg blant den delen av befolkningen som ser «Love Actually» hvert eneste år, eller du foretrekker å sette på «The Holiday» under adventstiden, så stiller Viaplay opp.

Disse to klassikerene er dog bare begynnelsen: 

Viaplay i T-We

Viaplay har et utrolig bredt utvalg av juletitler i år som vi trekkes mot hvert år, deriblant «Hjelp, det er juleferie!», «Elf», «Snekker Andersen og Julenissen» og mye, mye mer. 

Med andre ord: Velger du Viaplay, har du julestemningen i boks.

Velg V Film og Viaplay i T-We