Film og serier

Nå utvider vi Ukesarkivet med flere kanaler

H2, Mezzo og Bilkanalen er blant kanalene som nå lar deg se programmer de har sendt den siste uka.

Bilde fra kanalen Automotor

Ukesarkiv er en svært populær tjeneste i T-We. 

Med et par enkle trinn lar Ukesarkivet deg holde deg oppdatert på favorittprogrammene dine fra kanalenes ordinære program, dersom du skulle gå glipp av en episode eller to i løpet av en travel hverdag eller en sosial helg. 

De aller fleste kanalene tilbyr nå Ukesarkiv, og denne uka kom det også tre nykommere: Bilkanalen Auto motor og sport TV, History og Mezzo Live TV.

Historie og klassisk

Her er litt mer om hver av kanalene: 

H2 er søsterkanalen til History, og seriene her tar ofte utgangspunkt i historie, men med et underholdende skråblikk. Programmene tar gjerne for seg myter og konspirasjonsteorier, og kanalens mest kjente program er nok mye omtalte "Ancient Aliens".

Andre programmer du kan se i H2-ukesarkivet akkurat nå er "UFO Hunters" og "MysteryQuest".

H2 må eventuelt velges inn i TV- og strømmepakken din, og koster to poeng.

 Mezzo Live TV er en musikk-fokusert TV-kanal som sender klassisk musikk live fra verdens mest prestisjetunge konsertsaler. 

På kanalen får du tilgang til de største musikalske arenaer rundt om i verden, operahus, konserthus, festivaler, dansesaler, og jazzklubber - omtrent alt du kan tenke deg.

Mezzo Live TV er valgfri kanal, og må eventuelt velges inn i din TV- og strømmepakke (koster to poeng).

Moro med bil

Bilkanalen Auto motor og sport TV er en norsk TV-kanal som tar for seg alt du kan tenke deg som omhandler bil. Den er blant de forhåndsvalgte kanalene i TV- og strømmepakken din.

Her kan du forvente tester av hverdagsbiler og sportsbiler om hverandre, utforsking av bilens fascinerende og komplekse historie, vurdering av ny bilteknologi og mer. 

Motorentusiast Asgeir Borgemoen leder blant annet det populære programmet «Garasjen», som over ni sesonger har hyllet bilen og motorhobbyen.