Toonix: Nytt strålende strømmearkiv for familier

Serier fra Toonix

Fantastiske serier og filmer som passer barn i alle aldre.

Åh, den som hadde vært barn i dag - og kunne kose seg med all den morsomme underholdningen dagens unge har tilgang til.

Samtidig man ikke lenger være barn for å nyte filmer og serier som er laget med de yngste i tankene.  De aller fleste film- og serieskapere er nemlig bevisste på at de de lager må underholde alle, også foreldre.  

Og mye av det aller beste TV-gullet, som treffer på tvers av generasjoner, finner du i Toonix.

Bredt utvalg

Strømmearkivet har lenge vært tilgjengelig - og er det fremdeles - som en del av HBO Nordic (koster totalt 60 poeng).  

Men nå kan du også velge Toonix alene, for kun 10 poeng.

Velg Toonix her

Og har du Toonix, kommer ikke ungene til å mangle underholdning før jula blir til påske - og knapt nok da. 

Toonix har nemlig et rikt tilbud for barn i alle aldersgrupper, fra supersøte «Peppa gris» til actionfylte spenningsserier som «Ben 10».

Store filmer og serier

I «Du er kul, Scooby Doo» blir vi med den folkekjære detektivhunden og resten av mysteriegjengen på nye eventyr på tvers av det amerikanske kontinentet. 

Gjenferd, skumle utenomjordiske vesen og store troll er bare noe av det som venter dem i løpet av den siste sommeren de har sammen før universitetslivet venter. 

Animasjonsfilmen «Kjæledyrenes hemmelige liv» passer ypperlig for litt eldre barn. Her følger vi hunden Max, som har et rosenrødt og bortskjemt liv i et høyhus på Manhattan.

Alt blir dog snudd på hodet når det kommer et nytt kjæledyr inn i husholdningen: En ny, kranglete hund som ønsker å ta Max’ plass i hjemmet. 

Flere julefavoritter

Nostalgien slår til når en god gammel favoritt vender tilbake i «Lokomotivet Thomas og vennene hans». Denne koselige animasjonsserien følger det muntre toget Thomas, som lever sine dager på øya Sodor. Vi blir med Thomas og resten av lokomotivene på de spennende jobboppdragene de får. 

Toonix-utvalget har også andre storfavoritter for de yngste, som «Ninjago», «The Boss Baby», «Postman Pat» og «Teen Titans GO».

Jul i Toonix

Og er du ute etter noe å se på til jul, kan du for eksempel kose deg med klassikeren «Hvordan Grinch stjal julen» eller «Oppdrag: Redd julenissen».

Håper dere får mange underholdende øyeblikk med Toonix!

Velg Toonix her

Relaterte artikler

Se flere artikler