Film og serier

Toonix: Et strålende strømmearkiv for familier

Fantastiske serier og filmer som passer barn i alle aldre.

Serier fra Toonix

Åh, den som hadde vært barn i dag - og kunne kose seg med all den morsomme underholdningen dagens unge har tilgang til.

Samtidig man ikke lenger være barn for å nyte filmer og serier som er laget med de yngste i tankene.  De aller fleste film- og serieskapere er nemlig bevisste på at de de lager må underholde alle, også foreldre.  

Og mye av det aller beste TV-gullet, som treffer på tvers av generasjoner, finner du i Toonix.

Bredt utvalg

Strømmearkivet har lenge vært tilgjengelig - og er det fremdeles - som en del av HBO Nordic (koster totalt 60 poeng).  

Men visste du at du også kan velge Toonix alene, for kun 10 poeng?

Toonix har et rikt tilbud for barn i alle aldersgrupper, fra supersøte «Peppa gris» til actionfylte spenningsserier som «Ben 10».

Velg Toonix her

Store filmer og serier

I «Du er kul, Scooby Doo» blir vi med den folkekjære detektivhunden og resten av mysteriegjengen på nye eventyr på tvers av det amerikanske kontinentet. 

Gjenferd, skumle utenomjordiske vesen og store troll er bare noe av det som venter dem i løpet av den siste sommeren de har sammen før universitetslivet venter. 

Bilde fra Du er kul, Scooby Doo! på Toonix.

Animasjonsfilmen «Kjæledyrenes hemmelige liv» passer ypperlig for litt eldre barn. Her følger vi hunden Max, som har et rosenrødt og bortskjemt liv i et høyhus på Manhattan.

Alt blir dog snudd på hodet når det kommer et nytt kjæledyr inn i husholdningen: En ny, kranglete hund som ønsker å ta Max’ plass i hjemmet. 

Gode klassikere og nye favoritter

Bilde fra Teen Titans GO! på Toonix.

Nostalgien slår til når en god gammel favoritt vender tilbake i «Lokomotivet Thomas og vennene hans». Denne koselige animasjonsserien følger det muntre toget Thomas, som lever sine dager på øya Sodor. Vi blir med Thomas og resten av lokomotivene på de spennende jobboppdragene de får. 

Toonix-utvalget har også andre storfavoritter for de yngste, som «Ninjago», «The Boss Baby», «Postman Pat» og «Teen Titans GO».

Med Toonix skal det med andre ord godt gjøres å gå tom for god underholdning.

Håper dere får mange underholdende øyeblikk med Toonix!

Velg Toonix her