Her er de største nye leiefilmene

Bilde fra Børning 3 og The King of Staten Island.

Raske biler på Trollstigen og hjerteskjærende Pete Davidson-drama er blant det du kan se frem til.

Hver eneste uke kommer det nye filmer til T-We Filmleie. Dette er en ferskvaretjeneste, der de største filmene fra inn- og utland blir tilgjengelig noen uker etter at de har vært på kino.

Her er ukens største leienyheter:

«Børning 3»

Er du klar for det tredje kapittelet i «Børning»-sagaen? 

De suksessfulle bilracingfilmene har alltid vært svære, men denne gangen er ting større, morsommere og raskere. I «Børning 3» tar gjengen oss med hele veien fra Trollstigen i Norge til den legendariske racingbanen Nürburgring i Tyskland. 

Billøp og moro er nøkkelingrediensene i denne actionkomedien. Hallvard Braein, Anders Baasmo, Sven Nordin og Otto Jespersen er å finne blant hovedrollene. 

Filmen er også å finne på Netflix.

Lei filmen her

«The King of Staten Island»

Livet til Scott ble satt på vent da faren, som var brannmann, døde da Scott var syv år. Nå er han i 20-årene, har oppnådd veldig lite og drømmen hans om å bli tatovør virker langt utenfor rekkevidde. 

Men, når moren begynner å møte en høylytt brannmann, Ray, setter det i gang en rekke hendelser som kommer til å tvinge Scott til å kjempe med sorgen og ta sine første skritt mot å gå videre i livet.

Pete Davidson spiller hovedrollen i denne filmen, som har blitt beskrevet som nærmest biografisk for «SNL»-veteranen. Skuespilleren har blitt hyllet for sin opptreden, og pressen har vært veldig imponert over måten filmen har taklet det tunge materialet på.

Lei filmen her

«Words on Bathroom Walls»

En ung og kvikk tenåring blir diagnostisert med en psykisk sykdom halvveis i high school. Han kjemper med å holde det hemmelig, samtidig som han blir forelsket i en klassekamerat som inspirerer ham til å ikke la seg bli definert av tilstanden.

Charlie Plummer, kjent fra «Looking for Alaska», og Taylor Russell «Lost in Space» har hovedrollene i denne romantiske komedien.

Lei filmen her

Dianas bryllup

Samme dag som Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London, har Liv og Terje bryllupsfest i kantinen til Borregaard Industrier. I barnevognen ligger deres nyfødte datter Diana, som i løpet av oppveksten får observere verdens verste foreldre gjøre et halvgodt forsøk på en barneoppdragelse. 

30 år senere skal Diana selv gifte seg, og nervene står i høyspenn. 

«Dianas bryllup» er en humoristisk film om livets kjærlighet og lidelse, og kommer fra regissør Charlotte Blom. I filmens hovedroller finner du blant andre Marie Blokhus, Jannike Kruse og Pål Sverre Hagen.

Lei filmen her

Tottori

Vega (8) og Billie (4) er på fjelltur med Pappa når ulykken inntreffer: Han ramler ned i en fjellsprekk og skader seg. Dermed må jentene forsøke å finne veien tilbake for å hente hjelp. På ferden møter de ville dyr, store og små utfordringer og de må lære å temme sin egen frykt. 

Og kanskje de to klarer å hjelpe Pappa på egenhånd?

Skuespiller Silje Salomonsen og regissør-ektemannen Arild Østin Ommundsen har med relativt små midler skapt et glimrende eventyr sammen hvor døtrene deres spiller hovedrollene. Litt mørk historiefortelling kombineres med en vidunderlig lyst etter eventyr i denne sjarmerende familiefilmen.

Passer best for de yngste medlemmene av familien, men voksne vil også la seg sjarmere av «Tottori»!

Lei filmen her

Scoob!

Bli med Scooby, Shaggy og resten av Mystery Inc på et helt nytt animert eventyr om den elskede hunden! 

I «Scoob!» får du se historien som aldri tidligere er blitt fortalt om Scooby Doos opprinnelse - og det største mysteriet noensinne for Mystery Inc. Her blir Shaggy og Scooby dratt med de kjære Hanna-Barbera-karakterene Dynomutt og Blue Falcon for å stanse den onde Dick Dastardly i å slippe løs det mytiske beistet Cerberus. 

Lei filmen her.

Charter

I «Charter» følger vi den separerte tobarnsmoren Alice, som har innsett at hun kommer til å miste omsorgen for de to barna sine. I et siste forsøk på å vinne dem tilbake, bestemmer hun seg for å hente dem hos faren deres og ta dem med til et charterparadis på Kanariøyene. 

Alice er spilt av ingen ringere enn Ane Dahl Torp, som imponerte et internasjonalt publikum av filmkritikere etter at filmen fikk verdenspremiere på den anerkjente filmfestivalen Sundance. Blant annet bransjemagasinet Screen skrev at Torps prestasjon hadde en «skjør og sulten kvalitet» ved seg.  

Lei filmen her.

Knerten og sjøormen

Noen har sett en sjøorm i fjorden, og Blegen trenger hjelp til å finne den. Når Lillebror vil på sjøormjakt vil ikke Knerten være med, for Knerten vil ha Lillebror for seg selv. Men tenk om de klarer å hjelpe Blegen med å bevise at sjøormen faktisk finnes? Havet er jo så stort at ingen vet hva som finnes der nede - ikke en gang Knerten! Sammen legger de ut på en spennende jakt som gjør sommerferien til deres mest eventyrlige noensinne.

Lei filmen her.

Den hemmelige hagen

Mary Lennox er en bortskjemt 10 år gammel jente som vokste opp i India. Etter at alle i familien hennes dør av kolera, skal Mary bo hos onkelen sin og husholdersken hans. Mary oppdager at huset har mange hemmeligheter, og finner et rom hvor hennes syke fetter Colin har tilbrakt hele livet i senga, ute av stand til å gå. Med hjelp av vennen Dickon får barna liv i hagen, og Colin lærer å gå.

Lei filmen her.

Proxima

Sarah er en fransk astronaut, og den eneste kvinnelige deltakeren i romprogrammet som forbereder seg på en ekspedisjon som skal vare i ett år. Som alenemor til en åtteåring føles ekspedisjonen enda mer krevende, og med like store deler skyld og mot prøver hun å finne balanse i rollen som banebrytende mor.

Lei filmen her.

Radioactive

Fra 1870-tallet frem til moderne tid. Filmen er en reise gjennom Marie Curies liv - hennes lidenskapelige forhold, vitenskapelige gjennombrudd og konsekvensene som fulgte for henne og verden. Etter å ha møtt og giftet seg med forskeren Pierre Curie, forandrer de vitenskapen sammen gjennom oppdagelsen av radioaktivitet. Genialiteten bak Curie-parets oppdagelser, og den påfølgende Nobelprisen, gjør også at de havner i omverdenens rampelys.

Lei filmen her.
info icon

Slik leier du film

Ved å trykke [MENU] på ernkontrollen, velge T-We-ikonet og velge ikonet Filmleie fra innholdsmenyen, får du tilgang til kinosuksesser for både barn og voksne som du kan leie med fjernkontrollen.

Slik leier du en film:

1. Velg film med piltastene.

2. Trykk på [OK] for å lese mer om filmen.

3. Trykk på Spill av for å leie filmen.

4. Bekreft ved å angi PIN-koden (1234, hvis du ikke har byttet).

Med Legg til i kan du merke filmen og spare den til senere. Da legges den i Mine favoritter. En leid film er tilgjengelig i 48 timer fra leietidspunktet.

Relaterte artikler

Se flere artikler