Film og serier

Fem ferske leiefilmer vi anbefaler nå

Endelig er den norske krigsseilerfilmen «Konvoi» tilgjengelig for leie! Her er fem leiefilmer du burde sjekke ut i T-We nå.

Utvalg av ferske leiefilmer.

I T-We finnes det et enormt utvalg av filmer som du kan leie. 

Her finner du alt fra klassiske filmer til rykende ferske titler som nettopp har gått på kino, som f.eks. «Dune: Part Two».

I Leiefilm-området på T-We-portalen finner du mange kategorier med filmer, slik at du alltid har gode forslag til hva du kan se.

Er du for eksempel på jakt etter noe kritikerrost kan du sjekke ut «Filmer med høy IMDB-rating»-seksjonen. Bla nedover og se hva du finner da vel!

Om du derimot er på utkikk etter spesifikke tips, så har vi under samlet fem ferske leiefilmer som vi anbefaler nå. 

Slik leier du film

1. «Konvoi»

Henrik Martin Dahlsbakkens «Konvoi» er en krigsfilm som er basert på en ekte historie om et lasteskip under andre verdenskrig. Skipet er på vei mot Murmansk og Arkhangelsk, og er lastet med krigsmateriell. 

Plutselig befinner de seg under angrep av tyskerne midt ute på det arktiske hav. 

Med et ikke-militært mannskap uten trening i denne situasjonen, blir skjebnen deres plutselig veldig usikker. Kan de overleve angrepet?

Filmen har høstet svært positive tilbakemeldinger i både inn- og utland.

Blant andre Dagbladet skryter mye av filmen i en toppanmeldelse som beskriver den som «et nervepirrende mesterstykke av et kammerspill til sjøs». 

Lei filmen her

2. «Bukkene Bruse på Badeland»

Om du er én av de mange som har fått høre mye på «Badebussen» det siste året, så har vi en gladnyhet til deg: 

Nå kan du endelig se «Bukkene Bruse på Badeland» hjemme!

Dette er en gøyal og fargerik familiefilm som følger Bukkene Bruse idet de velger bort den vanlige turen til seters, til fordel for en heidundrandes tur til badeland. 

«Bukkene Bruse på Badeland» har vært en fulltreffer for barna. Her får klassiske karakterer et moderne preg både stilmessig og humormessig, som virkelig ser ut til å ressonere godt med de minste.

Lei filmen her

3. «How to Have Sex»

Britiske «How to Have Sex» er en slående og virkelig god oppveksthistorie. 

Her følger vi 16-åringene Tara, Em og Skye på det som bare skulle være en gøyal Kreta-tur.

Som den eneste av trioen som ikke har hatt sex ennå, kjenner Tara virkelig på presset om å kvitte seg med jomfrudommen på denne turen. Kanskje en av guttene på hotellet kan være en god kandidat?

Brått tar dog turen en vending, og det som skulle være en festlig tur blir plutselig en mye mørkere og alvorlig affære for de tre vennene.

Kritikerne har møtt filmen med svært gode tilbakemeldinger. P3 omtaler den som «sårt og troverdig» om sex, samtykke og tenåringsliv.

Lei filmen her

4. «Bob Marley: One Love»

Bob Marley er uten tvil en av musikkhistoriens mest fascinerende og ikke minst mest innflytelsesrike mennesker.

Derfor er det kanskje ikke så overraskende at den biografiske filmen «Bob Marley: One Love» har blitt en massiv kinosuksess med 177 millioner dollar inntjent på verdensbasis.

Her får vi se hvordan Bob Marley gikk fra å være et ungt musikktalent til å bli en ren og skjær reggaelegende, og hvordan han klarte å revolusjonere en hel musikksjanger.

«Bob Marley: One Love» kan leies i T-We fra 6. mai.

5. «Mirakelet på Gullspång»

Dokumentar-snakkisen «Mirakelet på Gullspång» forteller en av de mest absurde historiene vi har sett komme fra den norske landsbygda. 

Her får vi se hvordan to søstre som tilfeldigvis snubler over en kvinne som er prikk lik deres avdøde søster.

Det som følger er en historie om løgner, konspirasjoner, familiehemmeligheter og en potensiell drapsetterforskning. Hva er det egentlig som foregår?! 

Tilbakemeldingene fra publikum og filmpressen har vært svært positiv. 

Her til lands skriver P3 at filmen er «nesten for god til å være sann». Den internasjonale pressen hyller den unisont, deriblant CBS News som beskriver den som et «true crime-mysterium blandet med en komedie fra Coen-brødrene». 

Lei filmen her

Slik leier du film

Aldri leid film i T-We før? Ikke noe problem!

I videoen under viser vi deg i enkle trekk hvordan du går frem for å leie film.

Eventuelt kan du klikke på knappen under videoen for å lese nærmere instrukser for hvordan du gjør det. God fornøyelse!