Film og serier

Fra Norge til Hollywood: Nordisk Film+ har filmene du elsker

Familiefavoritter og ferske norske storfilmer for kun ti poeng. 

Bilde av utvalget på Nordisk Film+.

Norsk filmbransje er i dytten, og norske spillefilmer gjør seg stadig mer bemerket - både hjemme og internasjonalt. 

Det har med andre ord aldri vært enklere å elske norsk film. 

Er du blant dem som liker å følge med på hva som lages her hjemme, anbefaler vi en titt på strømmearkivet Nordisk Film+. Her finner du en rekke perler som var på kino for noen få år siden. 

Dessuten tilbyr NF+ et betydelig utvalg internasjonale blockbusters som er spesielt utvalgt for det norske publikummet. Utvalget oppdateres også jevnlig slik at du alltid har noe nytt å se. 

Nordisk Film+ koster ti poeng, og kan når som helst legges til i din TV- og strømmepakke.

Velg Nordisk Film+ her (10 poeng)

Norske klassikere og moderne favoritter

Blant de mest populære norske filmene i NF+ akkurat nå finner du blant annet «Skjelvet».

Dette er oppfølgeren til katastrofefilmen «Bølgen» men denne gangen er det ikke en bygd på Vestlandet som er truet - det er Norges hovedstad!

Nordisk Film+.

Det finnes mange sterke historier om 22. juli, og Erik Poppes «Utøya 22. juli» er definitivt blant de aller sterkeste.

Filmen fikk terningkast seks av NRK FIlmpolitiet, og får mye ros for å fortelle historien på en respektfull og ikke-spekulativ måte.

Nordisk Film+.

Andre norske favoritter på tjenesten er titler som «Trolljegeren», «Norske byggeklosser», «Den 12. mann», «Elsk meg i morgen» og «De gales hus».

Filmutvalg for hele familien

Familievennlig hygge står sentralt i Nordisk Film+, og blant utvalget finner du flotte animasjonsfilmer og annen underholdning som passer når hele husholdningen samles i sofaen.

Bilde fra SVK: Store Vennlige Kjempe på Nordisk Film+.

I «SVK: Store Vennlige Kjempe» adapterer filmkongen Steven Spielberg barnebokklassikeren fra bokkongen Roald Dahl, med stor suksess. Filmen handler om en ung jente fra London som heter Sophie, som en kveld får øye på en kjempe utenfor vinduet på barnehjemmet der hun bor. 

Kjempen er en vennlig sjel som tar henne med til kjempenes land, og viser henne de underverkene og farene som lurer der. Store Vennlige Kjempen er utstøtt av de andre kjempene fordi han i motsetning til dem ikke liker å spise små, søte barn.

Bilde fra «Den Utrolige Historien om Den Kjempestore Pæra» på Nordisk Film+.

Danskene viser frem sine filmtalenter i «Den Utrolige Historien om Den Kjempestore Pæra», som tar for seg elefanten Sebastian og katten Mitcho - to bestevenner i den hyggelige havnebyen Solby. 

En dag finner de en flaskepost fra den savnede ordføreren som forteller at han har strandet på en øy. I flasken er det også et lite frø som viser seg å bli til en stor pære. Vennene gjør om pæren til en båt og begir seg ut på vannet… 

Flere familiefilmer som «Sune på bilferie» og «Trio - Jakten på Olavsskrinet» finner du også i tjenesten.

Hollywood-magi på tvers av sjangrene

Har du lyst på noen amerikanske godbiter, finner du også mange av disse her. 

«The Hunger Games»-trilogien oppdages for eksempel av stadig nye generasjoner. Jennifer Lawrence ble virkelig superstjerne i rollen som Katniss Everdeen, en heltinne i et dystopisk univers der ungdommer hvert år blir plukket ut til å delta i dødslekene.

I disse sadistiske lekene er det kun én som overlever, men arrangørene hadde ikke regnet med Katinss' mot og kløkt.

Nordisk Film+

Keanu Reeves briljerer nok en gang som actionhelt i «John Wick: Chapter 2». Her planlegger John å fortsette et rolig liv etter oppgjøret med den russiske mafiaen som drepte hunden hans, en plan som kjapt går i grus. 

Den italienske gangsteren Santino D'Antionio dukker nemlig opp og tvinger ham til å betale tilbake for en gammel tjeneste. John må reise til Roma for å fullføre oppdraget - å drepe Santinos egen søster mens han samtidig må unngå å bli offer for noen av verdens farligste leiemordere. 

Du finner også klassiske populærfilmer som «La La Land», «Sicario» og «Apocalypto».

Utvalget på Nordisk Film+ oppdateres stadig vekk, så her er det alltid noe nytt å få med seg - selv for den mest ivrige filmtitteren.

Velg Nordisk Film+ her (10 poeng)