Film og serier

National Geographic lanserer ny strømmetjeneste i T-We

Nå kan du nyte storslåtte naturdokumentarer signert National Geographic i den nye strømmetjenesten National Geographic Now. Samtidig flytter vi litt på FOX+.

Bilde fra et av Nat Geo Now sine programmer

Når det gjelder storslåtte og gripende dokumentarer om mennesker, vitenskap og natur, er det få merkenavn som har høyere status enn National Geographic.

Nå har de samlet en stor mengde av sitt gull i den ferske strømmetjenesten National Geographic Now, som endelig er tilgjengelig i T-We. 

National Geographic og National Geographic Now er forhåndsvalgt, og er derfor mulig å se med en gang – dersom du ikke allerede har valgt bort kanalen fra TV- og strømmepakken din. 

Logg inn og skreddersy din TV- og strømmetjeneste

Strålende dokumentarer

Blant programmene på National Geographic Now er spektakulære naturprogrammer som «Kosmos», dramaserien «The Long Road Home» og popvitenskap som «Air Crash Investigation». 

National Geographic har lang tradisjon for miljøengasjement, og er du interessert i tematikken kan du se en mengde interessant innhold samlet under overskriftene Planet or Plastics og Climate Change. 

Serier vil dessuten fortløpende skiftes ut, slik at du ikke trenger å være redd for å slippe opp for interessante ting å se. 

FOX+ blir valgfri strømmetjeneste

TV-kanalen FOX leverer amerikanske publikumsfavoritter som «The Walking Dead», «The Resident» og «9-1-1». Denne er blant de forhåndsvalgte kanalene, og dermed tilgjengelig for deg med mindre du tidligere har valgt den bort. 

Med TV-kanalen følger også et tilhørende FOX-arkiv, der du kan se flere av seriene som går akkurat nå. 

I tillegg til dette arkivet tilbyr vi også strømmetjenesten FOX+. Her finner du flere TV-serier og fulle sesonger, både klassikere som «24», «Buffy the Vampire Slayer» og «Prison Brake», og nyere favoritter som «Atlanta» og «Better Things». 

Denne tjenesten flyttes nå til vårt valgfrie tilbud, og må derfor aktivt velges inn om du ønsker å fortsette med den. 

Det gjør du enkelt ved å gå inn på Mine sider. Strømmetjenesten koster 10 poeng. 

Endringene skjer som følge av en ny avtale med rettighetshaveren som eier FOX/FOX+ og National Geographic/National Geographic Now i Norge.