Film og serier

Glad i naturprogrammer? Sjekk ut den nye kanalen Love Nature

Alt du trenger av dyredokumentarer og naturserier i den beste kvaliteten, helt reklamefritt.

Bilde fra Love Nature.

Nå er endelig naturkanalen Love Nature i utvalget du kan velge inn i TV- og strømmepakken din. 

Med storslåtte dokumentarer som legger vekt på hver minste detalj av livet på den fantastiske planeten vår, er den et godt valg for alle med en forkjærlighet for underholdning fra dyreverdenen. 

Love Nature ønsker å bringe publikum nærmere den fantastiske naturen vår, med fokus på fascinerende historier og kampen for å overleve i en farlig verden.

– Kundene våre er ivrige etter å utforske innhold om natur og dyrelivet. Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby en kanal med premium bildekvalitet i vårt utvalg, sier Camilla Amundsen, divisjonssjef for fastnett og TV hos Telenor. 

Kanalen kan når som helst legges til i utvalget ditt, og koster fem poeng. NB: For at du skal få glede av den fantastiske 4K-oppløsningen, trenger du en T-We Boks II og en TV med støtte for 4K.

Orangutangskoler og Europas villmark

Bilde fra Orangutan Jungle School på Love Nature.

Blant seriene og dokumentarene på kanalen finner du «Wildest Europe», som gir oss et unikt innblikk i den villeste naturen kontinentet vårt har å by på. Her går vi tett på det gripende livet i alle Europas biomer, fra tundra til temperert lauvskog. 

Bli med på en usedvanlig sjarmerende skolegang i «Orangutan Jungle School» hvor foreldreløse og forlatte orangutanger i Borneo blir oppdratt av dyrearbeidere. Her leges de, opplæres i hvordan de skal stå på egne ben slik at de kan overleve i en verden hvor deres naturlige habitat ødelegges i en alarmerende fart. 

For de som heller vil ha fokus på vakre landskap: Dra på oppdagelsesferd rundt kloden i «Undiscovered Vistas»! Her tas seerne med på en episk reise til klodens uoppdagede plasser med slående utsiktspunkter som trekkplaster. Vi får servert lokale myter og historier, og blir kjent med klodens mest sjeldne reisemål.

Reklamefritt og 4K-kvalitet

Bilde fra Love Nature.

Innholdet på Love Nature-kanalen får du alltid i ypperste kvalitet, slik at du kan sette pris på alle Jordens fantastiske små detaljer. 

Episke naturbilder nytes best i krystallklar 4K-kvalitet, og det får du alltid med Love Nature - forutsatt at du har T-We Boks II og en TV med støtte for 4K. 

For å sørge for en sømløs opplevelse, sendes alltid Love Nature-seriene helt reklamefritt. Her får du mer innhold og mindre forstyrrelser.