Film og serier

Glad i naturprogrammer?  Her er tre grunner til å sjekke ut det nye Love Nature-arkivet

En av de mest storslåtte naturkanalene i T-We har nå blitt et strømmearkiv, slik at du kan strømme naturinnhold når du vil og hvor du vil. Perfekt for Earth Week!

Bilde fra Evolution Earth på Love Nature.

4K-kanalen Love Nature har lenge vært en godt likt del av utvalget i T-We. 

Med fantastiske dokumentarer som legger vekt på hver minste detalj av livet på planeten vår og nye programmer hver måned har denne kanadiske tjenesten bydd på mangfoldige timer med underholdning til natur- og dyreentusiaster. 

Nå har vi en gladnyhet: Love Nature finnes også nå som et strømmearkiv i T-We. 

Har du valgt inn Love Nature som en kanal i Innholdsvelgeren (4 poeng), kan du nå strømme noen av de beste naturprogrammene fra Love Nature når du vil og hvor du vil. Les hvordan du velger innhold ved å klikke her. 

Du finner arkivet ved å klikke på «Strømmetjenester» i toppmenyen i T-We. Love Nature-arkivet ligger i underkategorien «Strømmetjenester» på denne siden.

Under har vi samlet tre gode grunner til at du burde teste ut det nye Love Nature-arkivet.

Velg Love Nature her

1. Nye og spennende programmer

I det nye «Love Nature»-arkivet vil du finne et sterkt utvalg av noen av kanalens fineste programmer. 

En av Love Natures største nyheter denne våren er serien «Jordens utvikling» (kjent som «Evolution Earth» på engelsk), som slippes i arkivet 21. april. 

Hvordan tilpasser dyrene seg den raskt endrende planeten vår? Temperaturen stiger, været endrer seg og tørke inntreffer; hva gjør dyrene for å overleve? «Jordens utvikling» reiser til fjerne hjørner av verden for å finne svarene.

Bilde fra Evolution Earth på Love Nature.

En annen tittel du kan strømme er «Gladiatorer», hvor vi tar en titt på planetens mest aggressive dyr. Bli med tett på slåsskamper blant store grizzlybjørner og små maur, hvor taktikk og kampmetodikk er det eneste som står mellom liv og død. 

Bli med på et enestående seilas i «Irlands ville øyer med Eoin Warner». Her tar den prisvinnende programlederen deg med på en tur blant øylandskapet rundt Irland, hvor ville haier, seler og knølhvaler venter. 

2. En digital naturopplevelse for hele familien

Med Love Nature i ditt T-We-abonnement kommer du nærmere det vakre og fantastiske ved naturen vår. 

Programmene du kan se i arkivet byr på godt naturinnhold for både store og små, og passer ypperlig som familieunderholdning. 

Det er nemlig få ting som samler familien og engasjerer på tvers av generasjonene like lett som dyreprogrammer!

Bilde fra et av programmene på Love Nature.

3. Perfekt til Earth Week

Bilde fra Chasing the Rains på Love Nature.

April måned betyr at Earth Week er rett rundt hjørnet. Denne uken (16. april - 22. april) rettes fokuset vårt mot klimaet vårt og viktigheten av å beskytte kloden vi lever på, og avsluttes med selve Earth Day 

Hva er vel en bedre måte å feire denne uken på enn å dykke ned i Love Natures slående naturprogram, for å virkelig sette pris på naturen vi har rundt oss? 

Love Nature feirer i år Earth Week ved å slippe nevnte «Jordens utvikling» den 21. april. Kanskje det kan være en måte for husholdningen din å feire på?

Velg Love Nature her