Film og serier

Rykende ferske storfilmer rett på T-We-boksen

Turen fra kinolerretet til sofakroken er kortere enn noensinne. Nå kan du endelig se blockbusterne The Batman, Scream og James Bond-filmen No Time To Die hjemme.

Bilde fra The Batman på HBO Max.

Filmelskerne blant oss har en spesielt travel vår foran seg. 

Nå er nemlig storfilmer som «The Batman», «Scream» og den nye James Bond-filmen «No Time to Die» tilgjengelig i strømmetjenester som du kan velge inn i poengpakken.

Skreddersy TV- og strømmepakken din

Kinosuksessen inntar HBO Max

Manusforfatter Matt Reeves og «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson tar Batman-franchisen inn i en ny og dyster epoke i vårens mest etterlengtede superheltfilm. 

Kritikerroste «The Batman» setter rikmannsgutten Bruce Wayne opp mot en av hans klassiske fiender, The Riddler, glimrende spilt av Paul Dano. Riddler begår grusomme mord blant Gothams elite og etterlater seg en rekke gåter som lynvingen må løse for å stanse blodbadet. 

Mens Batman kjemper seg gjennom Gothams kriminelle underverden finner han en uventet alliert i Selina Kyle, også kjent som Catwoman, spilt av superstjernen Zoë Kravitz.

Etter å ha tjent inn rolige 750 millioner amerikanske dollar (omtrent 6.6 milliarder norske kroner) på kino, lander «The Batman» nå som på strømming hos HBO Max.

Se filmen her

Daniel Craigs siste Bond-film er på Viaplay

«No Time to Die» er den 25. tittelen i rekken av filmene om Ian Flemings berømte superagent og markerer et stort øyeblikk i den 60 år lange franchisens historie. 

Etter en del hinting om at han følte seg ferdig med filmene, antok mange at Daniel Craig ikke ville komme tilbake til rollen etter Sam Mendes-regisserte «Spectre». Etter mye om og men bekreftet likevel briten i 2017 at han ville ta på seg Bond-dressen en siste gang. 

I «No Time to Die» har agenten forlatt den actionfylte hverdagen til fordel for et rolig liv på Jamaica. Det tar likevel ikke lang tid før gamle venner dukker opp og lokker ham med seg tilbake til MI5-kontoret. 

Bond befinner seg plutselig på et oppdrag som er mye farligere enn antatt, da han settes på sporet av en mystisk skurk i besittelse av farlig teknologi.

Viaplay blir nå den første tjenesten i Norge som slipper «No Time to Die» for strømming. Med V Series & Film valgt inn i abonnementet ditt kan du dermed se det nyeste James Bond-eventyret uten å leie eller kjøpe den - rett på T-We-boksen eller i appen.

Se filmen her

Kaldblodig skrekksuksess på Paramount+

Med komiske elementer og et selvbevisst karaktergalleri med kjennskap til alle de kjente horrorklisjéene, brakte skrekkmesteren Wes Craven nytt liv til slashersjangeren med 1996-filmen «Scream». 

26 år etter originalfilmen og syv år etter Cravens død kommer «Scream», en såkalt «requel» (remake + sequel) som tar tempen på samtidens skrekkfilmer med et blodig «whodunit»-mysterie, drapert i komikk og metakommentarer. 

«Scream» følger en ny generasjon av Woodsboro-innbyggere som på nytt blir forfulgt av en maskert mann med kniv. «Ghostface» skaper nok en gang et blodbad som ser ut til å være tilknyttet de overlevende fra de originale Woodsboro-drapene i 1996. 

«Ready or Not»-regissørene Matt Bettinelli-Olphin og Tyler Gillett har høstet glimrende kritikk for å hylle Cravens arbeid samtidig som de inntar nytt territorium med 2022-versjonen av «Scream».

Se filmen her