Film og serier

Interiørsuksessen er endelig tilbake

Publikumsfavoritten Arne Hjeltnes og hans medhjelpere inntar norske kontorbygg for å hjelpe til med å optimalisere dem for suksess.

Bilde fra Rom for suksess på Heim TV.

I over et år nå har kanalen Heim TV vært en glimrende kilde for nordmenn på jakt etter inspirasjon knyttet til hjem og interiør. 

Med massevis av tips og triks til oppussing og boligmarkedet, byr kanalen på verktøyene og gnisten vi trenger for å skape unike og fantastiske hjem.

Spesielt serien «Rom for suksess» – hvor programleder Arne Hjeltnes undersøker hvordan utformingen av norske arbeidsplasser påvirker vår evne til å oppnå suksess på jobb – har fått god respons fra seerne. 

Nå er det klart for en ny sesong av serien, hvor det rettes fokus mot åtte nye av Norges arbeidsplasser.

Skreddersy din TV- og strømmepakke

En reise inn i norsk arkitektur

«Rom for suksess», som var Heim TVs aller første egenproduserte serie, er nærmest en reise inn i arkitekturens verden.

Her skal Arne Hjeltnes undersøke norske industribygg og finne løsninger som skal gjøre dem rustet for fremtiden. Hvordan sikrer vi at arbeidsplassene våre er gode lokaler å jobbe i? 

Med seg på laget har han Markus, som lager nydelig mat, Masha som tar fine bilder, og Tone som har ansvaret for bærekraftig drift av arbeidsplassen.

Fra Skøyen til Telemark

Over 10 episoder tar den nye sesongen for seg 10 norske industribygg.

Bilde fra Rom for suksess på Heim TV.

Sesongen starter med en titt på et vakkert næringskompleks i Drammensveien i Oslo, nemlig Skøyen Atrium. Deretter går turen til blant annet Powerhouse Telemark, som er designet av Snøhetta, og råflotte KA23 i hovedstaden. 

Hjeltnes og medhjelperne hans inntar byggene og tar for seg de utfordringene de har i møte med fremtiden.

Bilde fra Rom for suksess på Heim TV.

Vil Tone klare å gjøre arbeiderne i Skøyen Atrium mer oppmerksomme på matsvinn? Vil Markus klare å lage en vegetarrett som kan konkurrere med kjøttrettene i kantinen i Karenslyst Allé?  Og hvordan går det med gjengen når de inntar Eiendomsdagene 2023 på Norefjell Ski og Spa, og møter på noen av Norges største toppledere? 

Du ser nye episoder av «Rom for suksess» hver torsdag klokken 20:00 på Heim TV.