Elsker du oppussing, interiørdesign og boligprogrammer? Si hei til Heim!

Ny kanal Heim

Borte bra, hjemme best: Denne ferske TV-kanalen skal gi inspirasjon til oppussing, kunnskap om boligmarkedet og en titt inn i noen av verdens mest unike og fantastiske hjem

Høsten er ikke bare den ultimate TV-årstiden. Det er også sesongen da mange av oss setter i gang med mer eller mindre gjennomtenkte oppussingsprosjekter, enten det er i hjemmet eller i ferieboligen. Eller kanskje du er på jakt etter en ny bolig? 

Da er det praktisk med en norsk TV-kanal som framover skal samle alt innholdet du trenger om hjem, eiendom, interiør og marked. Heim TV skal vise frem inspirerende boliger, fritidshus og hager og gir nyttige tips og råd til innredning, oppussing og kjøp og salg av bolig. I tillegg vil kanalen følge bolig- og leiemarkedet rundt i landet tett.     

Kanalen har sendinger hele døgnet, med et nytt program ute kl. 20 hver dag. Utover høsten og inn i 2022 vil mengden innhold økes – også det som er egenprodusert. 

Du kan teste «Heim» på kanal 22.

Skreddersy TV- og strømmepakken

Middelhavsluksus og grønne hjem 

Heim TV byr på flere serier som viser mangfoldet i hvordan vi mennesker bor – og hvor langt du kan komme med en blanding av kreativitet og stå-på-vilje. 

«Luksushjem ved Middelhavet» besøker – som tittelen antyder – noen av de flotteste og mest egenartede hjemmene ved Middelhavet og menneskene som bor i dem, og serien er et must for alle som bærer på drømmen om å få seg et feriehus i sydligere strøk. 

Ny kanal Heim

I «Verdens grønneste hjem» viser programleder John Bell at hus som bygges som på en grønn og bærekraftig måte også kan være kule og luksuriøse. 

«Usannsynlige baderom» og «Ubeskrivelige hjem» tar for seg henholdsvis bad og boliger som er så spesielle at du må se dem for å tro det – hva med å bo i et pyramideformet hus eller i en ombygd rakettsilo, for eksempel?

Fra rønne til praktbolig 

Mer konkrete tips til oppussing finner du i «Ikke salgbare hjem», der designeren Sophie Allsopp og hennes team forvandler uselgelige boliger til drømmehus. I denne serien får du i tillegg praktiske råd for å oppnå større interesse og bedre pris hvis du skal selge boligen din.

I serien «Førstegangsflippere» hjelper eiendomsmegler Egypt Sherrod såkalte «førstegangsflippere», som tar en stor økonomisk risiko ved å kjøpe og renovere en bolig for å selge den med gevinst.    

For fans av interiør og design er «I designboksen» essensielt å få med seg. Her setter Ty Pennington to amatørdesignere på prøve i en allsidig interiørduell mot profesjonelle designere, med kun to dager til rådighet for å designe det fineste rommet.

Høyhus, dynamitt og Dior 

I tillegg har Heim TV serier og programmer som går i dybden og avdekker detaljene bak bygningene. 

I «Hemmelighetene bak verdens høyeste skyskrapere» utforsker Ingeniøren Rob Bell de nye og fascinerende skyskraperne som rager mer enn 300 meter opp – fra verdens høyeste bygning til bygg som fortsatt er under konstruksjon – for å forstå hvordan disse gigantiske høyhusene er konstruert. 

Mer smell blir det i «Dynamittgjengen», der et team med profesjonelle sprengere reiser verden rundt for å få ned alt fra kilometerlange broer til baseballstadioner og luksushoteller.

Legg til dokumentarer om den ikoniske amerikanske arkitekten Frank Lloyd Wright og motehuset Dior, og det begynner å ligne en god høst for alle med interesse for design, interiør og hjem. 

Skreddersy TV- og strømmepakken

Relaterte artikler

Se flere artikler