Film og serier

Familiejul foran skjermen? Toonix viser hvordan

I dette sprelske strømmearkivet finner du julespesialer fra en rekke av barnas TV-favoritter.

Bildecollage fra Toonix

Jul er TV-tid for store og små, og for husfredens skyld lønner det seg å finne noe som hele familien kan sette pris på. Men hva?

Et hett tips: Du finner en mengde TV-gull – som treffer på tvers av generasjoner – i det nylanserte T-We-arkivet Toonix.

Du kan velge det som en del av din TV- og strømmepakke, for kun 10 poeng.

Er du i målgruppa mener vi det er verdt å vurdere – ikke minst nå i jula. Toonix byr nemlig på et rikt underholdningstilbud for barn i alle aldersgrupper. Voksne barn inkludert. 

Velg Toonix her

Jul med Peppa og Pippi

En av de små barnas store helter er Peppa Gris, som er aktuell med hele tre julespesialer i arkivet denne jula. Skøyter, snø og en kald vinterdag står i fokus i disse episodene, noe som kanskje kan gi de små et nødvendig dytt for å komme seg ut og leke litt? 

Toonix serverer i tillegg julespesialer med andre klassiske karakterer fra oppveksten – fra Pippi Langstrømpe og Mummitrollene til Lokomotivet Thomas og Brannmann Sam

Scooby Doo og hummerklør

For de litt eldre barna er gjengen i «Du er kul, Scooby Doo» alltid velkomment selskap. I episoden «Skummel jul» må våre venner løse et mysterium, samtidig som de hanskes med en flyvende øgle som på ingen måte befinner seg i julestemning. 

«Powerpuffjentene» har hele tre episoder viet julefeiring i strømmearkivet, mens en hummer utfordrer selveste julenissen over to episoder i «Det regner kjøttboller: Hummerkloen kommer».  

Klassiske julefilmer

Skulle familien være ute etter langfilmer å se på til jul, vet Toonix også råd – her kan du for eksempel kose deg med moderne sesongklassikere som «Hvordan Grinch stjal julen», «Nøtteknekkeren» eller «Oppdrag: Redd julenissen».

Til slutt en evig vinnerduo – i det minste for barn og voksne med sans for slapstick: «Tom og Jerry: Nissens små hjelpere». Her må fiendene jobbe sammen for å redde jula – med et lass forviklinger underveis, så klart. 

Velg Toonix her