Film og serier

Nå kan du se alle James Bond-filmene

Velg Viasat Film, og kos deg med samtlige filmer om vår favorittagent.

james-bond-viaplay-logo

Denne våren skulle det vært premiere på en ny James Bond-film, men nå er filmen utsatt til november.

Ønsker du å trøste deg med å se de tidligere filmene? Velger du Viasat Film i din TV- og strømmepakke (70 poeng) kan du virkelig kose deg i ukene framover.

Ikke bare vil Bond-filmene vises i tur og orden på de fem Viasat Film-kanalene, men med på kjøpet får du også tilgang til film- og seriedelen av Viaplay, der du kan se filmene når du vil (slik fungerer det).

Velg Viasat Film på Mine Sider

Alle klassikerne

Filmeventyret om verdens mest beryktede spion startet i 1962 med den legendariske skuespilleren Sean Connery som agent 007 i filmen Dr. No. Connery fortsatte i rollen som James Bond i totalt seks filmer, i tillegg til den uoffisielle filmen Never Say Never Again, som er en nyversjon av Thunderball fra 1965.

Etter at George Lazenby hadde rollen én gang i filmen On Her Majesty’s Secret Service i 1969 gikk ansvaret videre til en ny Bond-favoritt – Roger Moore. Med totalt syv filmer under beltet er Moore den skuespilleren som har spilt Bond flest ganger.

Han ble også vinneren av duellen med navnet «Battle of the Bonds» i 1983, da Moores offisielle Bond-film Octopussy gikk på kino samtidig som Sean Connerys Never Say Never Again.

Roger Moore ga martinien videre til Timothy Dalton som spilte agenten de neste to filmene. Han ble deretter erstattet av Pierce Brosnan som debuterte i filmen GoldenEye. Brosnan er faktisk den dødeligste av alle Bond-versjonene, med totalt 135 døde skurker fordelt over fire filmer.

Blond Bond

I 2006 fikk vi en ny og blond Bond da Daniel Craig debuterte med filmen Casino Royale, som viser hvordan agenten fikk rett til å drepe. 2012-filmen Skyfall drepte Craig myten om at «James Bond» er et dekknavn som flere agenter har brukt gjennom årene, da seerne ble tatt med til agentens barndom.

I november blir det så klart for Daniel Craigs femte film som James Bond når No Time to Die har kinopremiere.

Agent 007 har forlatt stillingen sin og nyter et avslappet liv på Jamaica, men lykken er (selvfølgelig) kortvarig, når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA ber ham om hjelp. Oppdraget for å redde en kidnappet forsker viser seg å bli alt annet enn enkelt.

Fra 1. mars til 31. mai er altså samtlige 24 offisielle Bond-filmer, i tillegg til den uoffisielle Never Say Never Again, på Viaplay, og vises på Viasat Film-kanalene.