Film og serier

Lad opp til «No Time to Die» med tidenes James Bond-maraton

19. april kan du se Daniel Craigs siste Bond-film i V Series & Film. Før det kan du se alle de tidligere eventyrene med 007 - direkte på boksen eller i appen.

Bilde fra No Time to Die-filmen på Viaplay.

I fjor rundet Daniel Craig av sitt 15 år lange James Bond-eventyr etter fem storfilmer som den britiske agenten.

Fjorårets «No Time to Die» ble en gigantsuksess med 700 millioner dollar innspilt (som tilsvarer omtrent 6 milliarder NOK), som ble en passende avslutning for Craigs tolkning av rollen. 

Viaplay blir nå den første tjenesten i Norge som slipper «No Time to Die» for strømming. Med V Series & Film valgt inn i abonnementet ditt kan du dermed se det nyeste James Bond-eventyret uten å leie eller kjøpe den - rett på T-We-boksen eller i appen. 

Som en gylden bonus slipper Viaplay også James Bond Collection; en samling med absolutt alle de tidligere Bond-filmene. 

Med V Series & Film kan du altså ha tidenes James Bond-maraton og strømme alle filmene helt fra «Dr. No» fra 1962 til «Spectre» i 2015, og deretter avslutte med «No Time to Die» som slippes 19. april.

Velg V Film & Series

En verdig avskjed

«No Time to Die» er den 25. tittelen i rekken av filmene om Ian Flemings berømte superagent og markerer et stort øyeblikk i den 60 år lange franchisens historie. 

Etter en del hinting om at han følte seg ferdig med filmene, antok mange at Daniel Craig ikke ville komme tilbake til rollen etter Sam Mendes-regisserte «Spectre». Etter mye om og men bekreftet likevel briten i 2017 at han ville ta på seg Bond-dressen en siste gang. 

I «No Time to Die» har agenten forlatt den actionfylte hverdagen til fordel for et rolig liv på Jamaica. Det tar likevel ikke lang tid før gamle venner dukker opp og lokker ham med seg tilbake til MI5-kontoret. 

Bond befinner seg plutselig på et oppdrag som er mye farligere enn antatt, da han settes på sporet av en mystisk skurk i besittelse av farlig teknologi.

Over to dager med film

For å feire at «No Time to Die» straks strømmes på Viaplay uten ekstra kostnader (i form av kjøp eller leie av filmen), er også hele James Bond-samlingen nå å finne på strømmetjenesten. 

Det vil si at du kan se alle filmene i kronologisk rekkefølge, og gjenoppleve (eller introduseres for) de største øyeblikkene med Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og selvsagt Daniel Craig. 

Men, før du setter deg for å binge masse Bond-action, så bør vi kanskje advare deg: Å se alle de 25 James Bond-filmene uten pause vil ta deg omtrent to døgn, syv timer og 40 minutter. 

Å utsette seg selv for denne opplevelsen uten søvn, dopauser og pusterom er nok ikke å anbefale. Men, om du ser at du har litt tid til overs i påsken, kan du jo alltids invitere et par kamerater og binge over flere økter? 

Lykke til!

Velg V Film & Series her