Film og serier

Stjernespekket blockbuster dropper kino, går rett til Paramount+

Glad i episke actionfilmer? Mark Wahlbergs nye storfilm «Infinite» dropper kino til fordel for sofakroken din. 

Bilde fra Infinite.

Hvem kan motstå muligheten til å få en helt fersk Hollywood-blockbuster rett hjem i egen sofakrok?

Nå kan du se Mark Wahlbergs nye storfilm, den ambisiøse sci-fi-action-festen «Infinite», rett i Paramount+. Hollywood-helten spiller Evan, en mann som oppdager at synene han har sett hele livet egentlig er minner fra tidligere liv. 

Ikke skaffet deg Paramount+ ennå? Velg den inn i TV- og strømmepakken din når som helst (35 poeng).

Velg Paramount+ her

Reinkarnasjon og en evig krig

I «Infinite» har regissør Antoine Fuqua (kjent for blant annet «The Equalizer»-filmene) og manusforfatter Ian Shorr («Splinter») skapt et spennende sci-fi-univers hvor reinkarnasjon og evnen til å huske sine tidligere liv, har blitt et vendepunkt for menneskenes sårbare eksistens.

Mark Wahlbergs karakter Evan tilhører et lite utvalg mennesker omtalt som «the infinites» (de uendelige), som besitter evnen til å bli gjenfødt. 

Gruppen er delt i to leirer, som strides over et essensielt spørsmål: Er evnen deres en velsignelse, gitt til dem fra oven for å gjøre jorden til et bedre sted? 

Eller er den en forbannelse, en felle som fanger dem i en sirkel hvor de ser menneskeheten utrydde seg selv gang etter gang?

Bilde fra Infinite.

Stjerner i front

De to sidene kjemper en evig krig hvor Wahlbergs karakter spiller en viktig rolle. Får fiendene hans det som han vil, betyr det slutten for menneskeheten. 

I tillegg til Mark Wahlberg, kanskje best kjent for «TED» og «Transformers»-filmene, stiller «Infinite» med en sterk og svært stjernespekket rolleliste som mange nok vil dra kjensel på. 

Bilde fra Infinite.

Oscar-nominerte Chiwetel Ejiofor («12 Years a Slave») bidrar som Bathurst, antagonisten til Wahlbergs protagonist. Britiske Sophie Cookson, som mange av oss kjenner fra spionfilmen «Kingsman: The Secret Service», spiller Wahlberg/Evans samarbeidspartner Nora, som prøver å veilede ham gjennom en virkelighet som er helt fremmed for ham. 

Den allsidige briten Toby Jones («Sherlock», «The Hunger Games: Catching Fire») og «Maze Runner»-stjernen Dylan O’Brien er også å finne blant filmens rolleliste. 

En rekke forsinkelser

At «Infinite» nå slippes direkte på Paramount+ og hopper over kinoløpet, setter den i samme bås som en rekke andre 2021-blockbustere. 

Etter planen skulle nemlig «Infinite» egentlig vises på kino i august 2020, men endte opp med å bli utsatt på grunn av covid-19-pandemien. Filmen ble deretter gitt en premieredato i mai 2021, før den nok en gang ble utsatt. 

Etter mye om og men ble det bestemt at Paramount+ skulle bli Wahlberg-tittelens nye hjem, og en forlenget ventetid er endelig omme. 

Se «Infinite» nå i Paramount+