Film og serier

Filmer og serier du kan kose deg med i høstferien

Vi har anbefalinger for ungdom og familier som har lyst på litt ekstra hygge i sofakroken akkurat nå.

Bilde fra SVK-filmen.

Høstferien står for tur for mange av oss, og behovet for god TV-underholdning melder seg – spesielt når det er vanskelig å få reist. 

I den anledning har vi satt opp en rekke anbefalinger til gode filmer og serier du kan se i T-We. På boksen, i appen og på twe.no finner du nå to en rekke anbefalinger samlet under overskriften «Familiehygge» og «For tenåringen».

Samle hele husholdningen

Innad i kategorien «Familiehygge» har vi samlet filmer som kan samle både de små og store i hjemmet. Her finner du både moderne storfilmer som Roald Dahl-historien «SVK: Store Vennlige Kjempe» som du kan se via Nordisk Film+, så vel som elskede klassikere som «Emil og grisungen» (C More).

 Eller hva med et maraton med hele «Dragetreneren»-trilogien? Grip popcornet, finn plass i sofaen og la høstkosen begynne.

Sjekk ut familie-tipsene våre her.

Ungt og gripende

Om du er på utkikk etter noe lettbeint, eller en verden å fortape seg i, så finnes det få ting som er bedre enn et saftig ungdomsdrama. 

 I kategorien «For ungdommen» finner du blant annet fantasy-perlen «Fabeldyr og hvor de er å finne» fra Harry Potter-universet i C More, samt hele «Hunger Games»-serien og samt norske skatter som «Natt til 17.» hos Nordisk Film+. 

 Eller kanskje en sesong med stjerneskuddet Awkwafina og hennes latterfest «Awkwafina is Nora from Queens» frister mer for litt eldre ungdommer? 

 Sjekk ut ungdomstipsene våre her

 God ferie!