Film og serier

Heim TV tar oppussingen til et nytt nivå

Sitter du med en drøm om å pusse opp hjemme? Heim TV byr på nye serier som «Drømmekjøkken og drømmebad» hvor du finner alt du trenger av tips, triks og inspirasjon.

Bilde fra Drømmekjøkken og drømmebad på Heim TV.

Nordmenn er verdensmestere i oppussing. 

Skal man tro aktuelle rapporter, er vi faktisk så glad i å renovere at hver tredje nordmann pusser opp en del av boligen hvert eneste år

Det er med andre ord ikke så merkelig at kanaler som Heim TV, som har spesialisert seg på programmer om nettopp oppussing, hytter og interiør, på kort tid er blitt svært popilære. 

I høst byr Heim TV på en rekke ferske internasjonale programmer som garantert vil vekke oppusserspiren i deg. 

Velg Heim TV inn i din TV-pakke her

Kjøkken og bad i sentrum

Nordmenn flest drar kanskje ikke kjensel på Mark Millar, men den britiske snekkeren er definitivt verdt å legge merke til.

Millar er nemlig programleder for den finurlige Heim TV-serien «Drømmekjøkken og drømmebad», som følger vanlige huseiere i Storbritannia med en drøm om å pusse opp to av hjemmets viktigste rom. 

Millar bruker sin ekspertise innen fagfeltet til å hjelpe familiene med å gjennomføre planene de setter, men sliter med stramme budsjetter og alle dilemmaene som kommer ved renoveringsarbeid. 

Er du på utkikk etter praktiske ideer og tips for å holde deg innenfor budsjettrammen, så er  Millar og «Drømmekjøkken og drømmebad» midt i blinken for deg. 

«Drømmekjøkken og drømmebad» ser du hver onsdag kl. 20:00 på Heim TV.

Hyttemoro for alle pengene 

En hytte kan være så mangt, og selv hyttenasjonen Norge vil nok la seg overraske over hyttene som vises frem i Heim TVs nye serier.

I «Uvanlige hytteprosjekter» følger vi den britiske arkitekten George Clarke og mesterhåndverkeren Will Hardie på deres jakt etter noen av de mest spennende hyttene verden har å by på. Her får du se alt fra sære temahytter til storslåtte skihytter.

Over i «Hytter i villmarken» er det duket for konkurranse. Her inviterer slottseier Dick Strawbridge og Will Hardie deltakere til å bygge et slags pop up-hotell bestående av åtte helt forskjellige deler. 

Målet er å kunne tilby et helt unikt opphold i villmarken på et retreat som kan flyttes rundt omkring i det walisiske landskapet hver måned. Hardie og Strawbridge hjelper deltakerne og bidrar med ekspertkunnskap for å bringe de ambisiøse hyttedesignene til live. 

«Hytter i villmarken» ser du hver tirsdag kl. 20:00 på Heim TV, mens «Uvanlige hytteprosjekter» går torsdager kl. 20:00.

Byggeprosjekter uten like

George Clarke ser tilbake på en lang og innholdsrik karriere i serien «Fantastiske byggeprosjekter». 

Denne samlingsserien tar for seg høydepunkter fra fem sesonger med programmet, og Clarke trekker frem noen av sine favorittprosjekter som han har besøkt, samt noen av prosjektene han selv har bygget i samarbeid med Will Hardie. 

Her er det duket for alt fra besøk i spektakulære boliger til villmarkshytter til inspirerende hager. 

«Fantastiske byggeprosjekter» ser du hver mandag kl. 20:00 på Heim TV.

Husk å velge Heim TV igjen! 

Som kunde hos oss har du hatt fri tilgang til kanalen Heim i en friperiode. Denne friperioden er over 21. september. 

Ønsker du å beholde denne kanalen etter denne dagen, må du logge deg inn på Mine Sider og velge kanalene inn igjen. Dette vil kun koste 1 poeng. 

Velg inn Heim TV i din TV-pakke