Film og serier

Filmelsker? Velg disse strømmetjenestene

Du som digger film og serier kan velge mellom en rekke spennende tjenester i TV- og strømmepakken din.

Strømmetjenester i T-We

Glad i å se film? Vi også! Og nettopp derfor tilbyr vi flere kanaler og strømmetjenester i T-We, med et rikt og variert filmutvalg. 

De fleste av disse kan du velge som en del av din TV- og strømmepakke. Og kanskje er sommeren, med litt ekstra tid til overs, en god tid å teste dem på? 

Du kan bytte i TV- og strømmepakken din så ofte du vil, og det koster ingenting. 

Her er kanalene og strømmetjenestene i T-We alle filmelskere burde sjekke ut:

V Series & Film

Setter du virkelig pris på gode filmmaraton, er dette pakken for deg. Her får du tilgang til fem kanaler som viser film (og noe serier) mer eller mindre uten stans. 

Her snakker vi blockbustere, det beste av nordisk film, og strålende familiefilmer. Blant filmene som vises akkurat nå er blant andre «Once Upon a Time in Hollywood» og «The Addams Family». 

I tillegg til kanalene får du også tilgang til film- og seriedelen av strømmetjenesten Viaplay (slik fungerer det). 

Velg V Series & Film på Mine sider (70 poeng)

HBO Nordic

Denne strømmetjenesten er kanskje best kjent for utvalget av serier, men HBO Nordic tilbyr også et rikt filmbibliotek. 

 Ikke minst har HBO Nordic selv produsert en mengde gode filmer - fra prisvinnende dokumentarer som «The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley» til TV-filmer som de gode politiske dramaene «Recount» og «Game Change». 

I tillegg til egenprodusert materiale, tilbyr HBO Nordic også en mengde filmer for både voksne og barn, fra blant andre Disney og DreamWorks. 

Velg HBO Nordic på Mine sider (60 poeng)

Nordisk Film+

Er du spesielt interessert i gode norske og nordiske filmer, anbefaler vi varmt at du tar en titt på denne strømmetjenesten. 

Nordisk Film+ har en mengde norske stortitler som «Kongens Nei», «Kon-Tiki» og «Bølgen», men tilbyr også en mengde fantastiske amerikanske titler. 

«La La Land», «John Wick 2» og «Now You See Me» er bare tre filmer som tidligere har gjort det meget skarpt på kino her til lands. 

Velg Nordisk Film+ på Mine sider (10 poeng)

Paramount+

Paramount er et av de mest tradisjonsrike Hollywood-studioene, og da er det ikke annet å forvente at strømmetjenesten deres også tilbyr noen av de beste filmene fra deres glansdager. 

 «Forrest Gump», «No Country for Old Men» og «Top Gun» er vaskeekte klassikere, som alle når høyt oppe på kåringer over tidenes beste studiofilmer. 

 I tillegg har Paramount+ også et knippe helt ferske filmer, som den undervurderte grøsseren «Crawl», «Paw Patrol: Ready, Race, Rescue» og Will Smith-actionfilmen «Gemini Man». 

 Velg Paramount+ på Mine Sider (15 poeng)

Andre tjenester:

For filmelskere er det særlig også to andre tjenester som er verdt å nevne, men som du må betale ekstra for - disse kan ikke velges som en del av TV- og strømmepakken.

 Den ene er Netflix, som finnes som en app på T-We-boksen din, og som du også kan betale for over fakturaen du får fra Telenor. 

Les mer om det her

 Den andre tjenesten verdt å nevne er C More, som også har en stor mengde severdige filmer (og serier) fra USA, Europa og Norden. 

 Med C More-pakken får du fem reklamefrie kanaler, og også tilgang til filmene og seriene deres via C More-arkivet på boksen eller i T-We-appen. 

 Les mer og bestill her