Film og serier

Familievennlig påske? Her er 5 strømmetips fra oss

Påsken trenger ikke bare handle om krim! I T-We finner du mange gode filmer og serier som hele huset kan kose seg med sammen.

Bilde av en familie som ser på TV i ferien.

Påsken og påskeferien står for døren, og mange gleder seg til å se en god krim i sofakroken. Men, påsken trenger jo ikke bare å handle om detektiver og mordetterforskning. 

I T-We finner du mange spennende og familievennlige filmer og serier fra de forskjellige strømmetjenestene som garantert vil samle hele familien i påsken. Se etter påskeområdet i T-We-portalen!

Under finner du fem strømmetips fra oss i påsken, samt en spennende bonusutfordring til dere som familie:

Utfordringen er: Samle familien og bruk de inkluderte T-We-poengene deres til å forme T-We-abonnementet sammen med de strømmetjenestene og kanalene husholdningen ønsker å ha. Les mer nederst i artikkelen.

1. «Wonka» (HBO Max)

Hurra! Den store kinosuksessen «Wonka» kan nå strømmes på HBO Max! 

Denne filmen forteller den helsprø opprinnelseshistorien til Roald Dahls berømte sjokolademaker fra den ikoniske barneboken «Charlie og sjokoladefabrikken».

«Wonka» er en fargerik og musikalsk film som passer for hele familien. Filmen er stappet til randen med magi og fabelaktige sjokoladetriks.

Om dere liker varme og sjarmerende britiske filmer som for eksempel «Paddington»-filmene, som ble laget av samme regissør som «Wonka», så vil dere elske denne.

2. «Avatar: The Last Airbender» (Netflix)

Velkommen til det ikoniske og elskede «Avatar: The Last Airbender»-universet! 

Dette er en verden hvor mennesker kan temme elementene og bruke dem på magisk vis.

Serien viser hvordan fryktede Ildnasjonen, under den intense tyrannen Ozai, forsøker å ta over verden og å utrydde de andre nasjonene (luft, jord og vann). 

Det finnes kun én person som kan stoppe dem: Avataren. Avataren har nemlig evnen til å temme alle elementene.

Det er bare ett problem: Han er bare 10 år gammel og har ligget i dvale i 100 år.

3. «Spider-Man: Across the Spider-Verse» (Viaplay)

Ikke la deg skremme av at dette er en animasjonsfilm: «Spider-Man: Across the Spider-Verse» er en førsteklasses film for alle og enhver med sansen for litt superhelt-action.

I denne filmen følger vi Miles Morales, også kjent som Spider-Man, på en reise på tvers av universer hvor han møter på utallige forskjellige utgaver av Spider-Man. 

«Spider-Man: Across the Spider-Verse» er en superheltfilm helt utenom det vanlige, noe den ble belønnet for med en prestisjefylt nominasjon under årets Oscar-utdeling.

Blant annet er filmen laget i en stil som smelter forskjellige tegnestiler sammen til et for å skildre forskjellige universer, som skaper et helt unikt uttrykk. Det er rett og slett fantastisk å se, enten man er liten eller stor.

4. «Ronja Røverdatter» (Netflix)

Astrid Lindgrens klassiske eventyr får nytt liv og ny drakt via Netflix!

I «Ronja Røverdatter» blir vi tatt med inn i et fantastisk univers fullt av sjarmerende karakterer og rare skapninger.

Vi møter den uredde høvdingdatteren Ronja idet hun treffer på en ny venn ved navn Birk i en farlig og magisk skog. Birk er fra en rivaliserende gjeng, noe som gjør at et vennskap mellom de er både tabu og sjokkerende.

Dette blir starten på en stygg splid og en kamp mellom de to familiene.

Du ser den første sesongen av «Ronja Røverdatter» på Netflix fra 28. mars.

5. «Super Mario Bros-filmen» (SkyShowtime)

Om du har barn som er glad i videospill, eller du kanskje har en forkjærlighet for det selv, så har vi en gladnyhet til deg: «Super Mario Bros-filmen» kan strømmes på SkyShowtime (eller leies i T-We-portalen).

Her får vi se at Nintendos populære rørlegger gjør spranget fra videospill til filmlerretet, og det er noe han gjør suverent.

Handlingsmessig ser vi at Mario og broren Luigi havner på avveie under et rørleggeroppdrag, noe som fører dem til det fargerike Mushroom Kingdom. De to kommer bort fra hverandre, og i forsøk på å finne sin bror havner Mario i basketak med den skumle tyrannen Bowser. 

«Super Mario Bros.-filmen» er en fulltreffer for barn i alle aldre, samtidig som den er stappet full av gøyale referanser for voksne som har prøvd Mario-spill tidligere. 

Se filmen her

Påske-utfordring: Lag et T-We-abonnement for hele familien

Som T-We-kunde vet du kanskje at det er dere selv som bestemmer hvilke kanaler og strømmetjenester som utgjør ditt abonnement. Les hvordan du gjør det her.

Ved å bruke dine 120 inkluderte T-We-poeng kan dere velge blant de største strømmetjenestene som Netflix, HBO Max, TV 2 Play og Viaplay, samt et massivt utvalg av kanaler, uten å betale noe ekstra. Dette innholdet kan dere bytte hver måned om dere vil.

I anledning påsken kan det derfor være gøy med en utfordring: Samle hele husstanden og bli enige om hva slags strømmetjenester og kanaler dere ønsker dere.

Hva skal de 120 poengene brukes på? Ønsker mor seg Viaplay for å se «Wisting», mens lillebror ønsker å se «Wonka»-filmen på SkyShowtime? PS: Om det er flere ting som frister og de 120 poengene ikke strekker til, er det også mulig å kjøpe ekstra poengpakker.

Lykke til og god påske!