Familiens favoritter samlet på ett sted

Bilde fra Sonic the Hedgehog

Sjekk noen av de beste familieperlene fra strømmearkivene i T-We, samlet på boksen og i appen.

Akkurat nå kan er det mange av oss som bruker film som en sosial aktivitet - noe hele familien kan gjøre sammen. 

Derfor har vi samlet en rekke storfilmer for hele familien i en ny kategori på T-We-boksen og i appen som vi har kalt Familiehygge. Filmutvalget er tilpasset slik at alt fra barn til fullvoksne medlemmer av familien kan bli underholdt (men nb: sjekk gjerne aldersgrensen før dere ser). 

Flere av filmene i kategorien finner du i strømmearkivene du kan velge inn i pakken din, og du trenger derfor ikke betale ekstra for dem.

Familiehygge i T-We

Videospillhelter og britiske bjørner

Blant filmene du finner i Familiehygge-kategorien, er den glimrende actionfilmen «Sonic the Hedgehog». Filmen introduserer det lynraske blå pinnsvinet fra de elskede videospillene fra 90-tallet for en helt ny generasjon, i form av en helaftens spillefilm. 

Her må Sonic takle det rare livet på jorden sammen med en ny, menneskelig bestevenn - som ikke er en enkel oppgave når ondskapsfulle Dr. Robotnik (Jim Carrey) ankommer på oppdrag for å fange pinnsvinet.

Bilde fra Paddington

I Storbritannia er Paddington Brun en nasjonalskatt på lik linje med Ole Brumm, og i «Paddington»-filmen viser den smørbrød-elskende krabaten seg fra sin desidert beste side.

Her ankommer Paddington London fra Perus Jungel for første gang, i søk etter et nytt hjem. Han blir tatt inn av familien Brun, noe som snur hverdagen på hodet for familien. PS: Oppfølgerfilmen «Paddington 2» er minst like fin! 

Eventyr med skandinaviske røtter

Danskene viser frem sine filmtalenter i «Den Utrolige Historien om Den Kjempestore Pæra», som tar for seg elefanten Sebastian og katten Mitcho - to bestevenner i den hyggelige havnebyen Solby. 

En dag finner de en flaskepost fra den savnede ordføreren som forteller at han har strandet på en øy. I flasken er det også et lite frø som viser seg å bli til en stor pære. Vennene gjør om pæren til en båt og begir seg ut på vannet…

Den kjempestore pæra

I «SVK: Store Vennlige Kjempe» adapterer filmkongen Steven Spielberg boken til den engelsk-norske bokkongen Roald Dahl, med stor suksess. Historien handler om en ung jente fra London som heter Sophie, som en kveld får øye på en kjempe utenfor vinduet på barnehjemmet der hun bor. 

Kjempen er en vennlig sjel som tar henne med til kjempenes land, og viser henne de underverkene og farene som lurer der. Store Vennlige Kjempen er utstøtt av de andre kjempene fordi han i motsetning til dem ikke liker å spise små, søte barn. 

Gøy for ungdom

Danskenes grovkjeftede animasjonsklassiker «Terkel i knipe» er også å finne i Familiehygge-kategorien. Her blir vi kjent med Terkel - en helt vanlig skoleelev som prøver å unngå bølletrøbbel. Men, det er ikke så enkelt for Terkel å holde seg unna bråk når onkelen hans, Stewart, banker opp bøllene på skolen. 

I den norske utgaven har Aksel Hennie stemmene til alle rollefigurene, noe han gjør med fantastisk innlevelse og stor suksess. NB: Denne filmen passer best for tenåringer og eventuelt de eldste barna da språket og handlingen kan være på kanten for enkelte.   

Alt som gjenstår da er en stor bøtte med popkorn på deling.

Kos dere! 

Flere familieanbefalinger

Relaterte artikler

Se flere artikler