Film og serier

Digger du e-sport? Sjekk ut den nye kanalen eSportsONE

Alt du kan ønske av e-sport og gaming, 24 timer i døgnet.

Bilde av en av programlederne på den nye kanalen eSportsONE.

Får du simpelthen aldri nok av e-sport? Da har vi en gladnyhet til deg. Nå har vi nemlig lansert en helt fersk spillkanal i T-We: eSportsONE. 

Med direktesendinger av e-sportens største arrangement kloden rundt og rike dokumentarer om den nye generasjonen med digitale idrettsutøvere, vil eSportsONE bli Norges nye hotspot for alt gaming-relatert innhold. 

Kanalen har som et mål å levere seriøs og grundig dekning av den hurtigvoksende e-sportsindustrien på global skala, og skal bli det beste stedet for å få møtt alle dine gamingbehov. 

Kanalen kan du selv legge til i utvalget ditt, og koster tre poeng. Det koster ingenting å endre i TV- og strømmepakken, og du kan gjøre dette så ofte du ønsker.

Skreddersy din TV- og strømmepakke

E-sport og gaming - 24 timer i døgnet

Det loves en god blanding mellom livesendinger, fantastiske show og egenproduserte programmer.

For de mest kompetitive seerne vil kanalen ha et tilbud om analyse av spillestiler og teknikker. Gå tett på de beste av de beste spillerne, få innblikk i statistikk og forstå akkurat hvordan toppspillerne har kommet dit de er nå.

ESportsONE satser også på å ta oss med bak kulissene til idrettens største profiler med dyptdykkende dokumentarer og spennende spesialer. 

Store turneringer fra hele kloden

Kanalen tilbyr engelskspråklig innhold fra noen av gamingverdenens største navn og lag. 

ESportsONE vil ha et gående samarbeid med blant andre tyske ESL - verdens største e-sportsselskap - og svenske DreamHack. 

Samarbeidet vil la kanalen vise et godt utvalg av ESL og DreamHacks mest populære turneringer, som «Dota 2»-turneringene, «StarCraft II»-ProTour-en og «Warcraft III»-ProTour-en. 

Gjennom en avtale med Psyonix og NBA 2K League, vil eSportsONE også vise arrangementer innen stortitler som «Rocket League» og «NBA 2K». 

Med eSportsONE går du aldri tom for e-sportinnhold.

Skreddersy din TV- og strømmepakke