Film og serier

Kjærlighet over hele linja: En guide til Carries kjærlighetsliv

Det var turbulent, vinglete og fantastisk. Kjærlighetslivet til Carrie Bradshaw, og venninnegjengen i New York, var nærmest på alles lepper da serien Sex og Singelliv entret TV-skjermene på slutten av 90-tallet.

Sex og singelliv mr. big og carrie

Snart vender den ikoniske serien tilbake i ny form under navnet And Just Like That, der vi denne gangen får følge livene til Carrie, Charlotte og Miranda, mens de navigerer seg gjennom 50-årene. 

Serien vil trolig komme i løpet av året.

I forrige kapittel hadde Carrie Bradshaw ofte full oversikt over andres forhold, som hun gjerne utbroderte om i sin faste spalte i avisa The New York Star. Men hennes eget kjærlighetsliv var derimot ikke alltid like enkelt. 

Før vi åpner neste kapittel og får et gjensyn med jentene, fyller vi derfor Cosmopolitan-glasset og tar en liten oppsummering av noen av Carries kjærester og «flings».

Sesong 1:

KURT

Kurt Harrington: Allerede i første episode møter vi Carries første flørt, Kurt. Men han er og blir en flørt, og ender aldri opp som Carries kjæreste.

Mr. Big: Du trenger nok ikke å ha sett serien en gang for å vite at Mr. Big er Carries store kjærlighet. De møtes for første gang allerede i første episode.

Sam: Carrie prøvde seg også på litt yngre menn en periode. Hun og Sam (han med piercing i tunga) delte noen fine stunder, før Carrie forsto at han var – nettopp – litt for ung.

Sesong to:

Sex og singelliv kjærester

Ben: Etter å ha datet flere dårlige menn, møter hun Ben (han med Tweety-tatoveringen), som mange fortsatt mener ville vært den perfekte kjæresten for Carrie. Men denne gangen roter hun det til selv. Carrie da!

Seth: Carrie møter Seth (spilt av selveste Jon Bon Jovi) på venterommet hos psykologen sin. Da det viser seg at han er der fordi han mister interessen for damer etter å ha ligget med dem, viser det seg at psykologen hennes har rett: hun velger feil menn.  

Mr. Big: Etter å ha avsluttet forholdet siste sesong, dukker Mr. Big opp igjen i sesong to. Men også denne gangen skranter forholdet når han plutselig reiser til Roma på ubestemt tid.

Vaughn Wysel: Etter å ha kommet seg over bruddet med Mr. Big, starter hun å date forfatteren Vaughn. Men da det viser seg at hun kommer bedre overens med familien hans, og han ikke vil innrømme at han har problemer på soverommet, går forholdet raskt over.

Sesong tre:

Sex og singelliv kjærester

Bill Kelley: I starten av sesong tre dater hun politikeren Bill, som viser seg å ha noen fetisjer Carrie ikke er helt med på. Han dumper henne, men hun får sin hevn ved å skrive stygt om han i avisspalten sin.   

Sean: Unge Sean er søt, morsom og utadvendt, men at han også er bifil blir en dealbreaker for (litt pripne?) Carrie.

Aidan Shaw: Carries andre store kjærlighet dukker opp i sesong tre, og Team Aidan mot Team Big er offisielt i gang.

Mr. Big: Ingen sesong uten Mr. Big! De har en affære mens hun dater Aidan, selv om Mr. Big nå er gift med Natasha.

Sesong fire:

Sex og singelliv kjærester

Ray King: Etter at forholdene med både Aidan og Mr. Big tar slutt, møter hun jazzmusikeren Ray King. Men det viser seg at han har litt for mye energi for Carrie.

Mr. Big: Dukker selvfølgelig opp igjen.

Aidan Shaw: Og der var også Aidan tilbake! Faktisk frir han også, og Carrie sier JA! Men de ender ikke opp med å gifte seg, og han får hjertet sitt knust igjen.

Sesong fem:

Sex og singelliv Jack Berger

Jack Berger: I sesong fem får Carrie sin egen bokkontrakt, og fokuserer mer på karrieren enn på menn. Men hun rekker å møte forfatterkollegaen Jack.

Mr. Big: Hun får også klemt inn et besøkt til Mr. Big, som nå har flyttet til Napa i California. 

Sesong seks:

Sex og singelliv

Jack Berger: Carrie blir sammen med forfatterkollegaen Jack, men de fleste husker han kanskje best fra da han dumpet henne igjen på en post-it-lapp. Huff!

Aleksandr Petrovsky: Russeren Aleksandr tar Carrie med storm da de møtes på et kunstgalleri. De flytter etter hvert til Paris sammen, før ting går skeis – igjen. 

John James «Mr. Big» Preston: Men hvem dukker ikke også opp i Paris? Jo selvfølgelig, Mr. Big, som vi nå får vite at heter John. Endelig innser han at Carrie er den rette, og de ender opp sammen til slutt. Hjerte<3