T-We brukertips

Slik bruker du T-We til å kutte strømmekostnadene

Med T-We samler du strømmetjenestene på ett sted og begrenser kostnadene dine samtidig. Det beste ved det hele? Du kan se like mye serier som du kunne før! 
Bilde av noen som ser på strømmetjeneste-utvalget.

Nordmenn elsker serier. En spørreundersøkelse viser faktisk at 75% av nordmenn bruker strømmetjenester og at vi i gjennomsnitt abonnerer på to til tre av dem.

Men, om vi faktisk bruker de alle er en helt annen sak.

Vi kan vel alle kjenne oss igjen i at vi har hatt et abonnement som har stått stille i perioder, men at de forskjellige regningene fortsetter å komme.

Med Telenor T-We samler du alle strømmetjenestene i et abonnement, samtidig som du kan kutte i utgiftene dine.

Alt på én regning

En av fordelene ved å samle strømmetjenestene dine i T-We, i stedet for å ha separate abonnement ved siden av, er at du virkelig får orden i abonnementene du betaler for. 

I stedet for å få to-tre separate regninger inn i nettbanken, eller at du får en rekke forskjellige trekk fra kontoen for abonnementene, får du én regning med én månedlig sum. Enklere blir det ikke. 

Dermed har du alltid oversikt over hva du faktisk bruker penger på, og du risikerer ikke at det løper abonnement på tjenester som du ikke lenger bruker.

Skreddersy strømmepakken din – velg strømmetjenester med poeng

Uansett hvilken type person du er, om du er en filmnerd, en sluker av dramaserier eller en storfan av nordiske komedier, så er det alltid greit å kunne veksle litt på strømmetjenestene man abonnerer på.

Det som kanskje er den aller beste funksjonen ved T-We er derfor muligheten til å kunne bytte ut strømmetjenestene du har når som helst. 

Med abonnementet ditt har du nemlig 120 inkluderte poeng.

Disse kan du fritt fordele selv i Innholdsvelgeren for å plukke ut de strømmetjenestene og kanalene som frister mest i øyeblikket. 

Dette er en gylden løsning for de av oss som, for eksempel, har abonnert på en strømmetjeneste for å se én spesifikk serie, som «Wisting» på Viaplay eller «Yellowstone» på SkyShowtime, og som kjenner at vi sannsynligvis ikke kommer til å bruke tjenesten like mye etter at den nye sesongen har gått sin gang. 

Da kan vi bare bytte til oss en ny tjeneste, uten å måtte gå inn og avslutte pågående abonnementer. 

Det er rett og slett en vinn-vinn-situasjon for serieelskere som vil teste nye ting!

Kutt kostnadene – strøm like mye som før 

Ved å bruke Innholdsvelgeren i T-We får du altså mye ut av tjenesten. Faktisk kan du også bruke denne til å kutte i utgiftene dine.

Betaler du for eksempel for et abonnement på for eksempel HBO Max, Netflix eller TV 2 Play på siden, kan du si opp disse og velge dem for de inkluderte poengene dine i stedet.

Da har du plutselig kuttet en av dine månedlige utgifter.

Å ha tjenestene gjennom Innholdsvelgeren gjør også at du minsker risikoen for at du glemmer bort strømmetjenestene du betaler for eller at du lar abonnementene dine kjøre og gå selv i perioder der du ikke bruker dem – noe som fort kan bli en dyr vane.