T-We brukertips

Nå får enda flere kanaler Ukesarkiv og Start forfra

Ditt favorittprogram er bare par fjernkontroll-trykk unna.

familie-ser-på-tv

Husker du før i tiden - da det å komme for sent til et favorittprogram var kilde til bunnløs frustrasjon? Da vi fortvilet måtte bla oss gjennom avisenes programsider for å se om den aktuelle kanalen hadde satt opp en reprisevisning?

Den tiden er heldigvis over - ikke minst takket være tjenester som Start forfra og Ukesarkiv. Ved hjelp av få trykk på fjernkontrollen kan du enten starte et program som er i gang på nytt, eller kose deg med programmer kanalen har sendt den siste uken.

Bruker du disse tjenestene, har vi en god nyhet til deg.

Nordiske kanaler og nyheter

I dag er det Start forfra og Ukesarkiv på utrolig mange programmer på alle de mest sette kanalene og en hel rekke andre. I løpet av våren utvider vi tilbudet og det vil bli mulig å Starte programmer forfra eller se dem i Ukesarkivet på enda flere kanaler.

Blant de første på lista er historiekanalen H2, samt nordiske kanaler som danske DR1 og DR2 og svenske SVT2.

Flere sportskanaler vil etterhvert også få Start forfra, noe vi vil anta blir nyttig de gangene du ikke rekker kampstart.

Følg med på vår Facebook-side, så vil vi si ifra der når kanalene har fått funksjonen.

Slik gjør du det

Er du i tvil om hvordan du bruker Start forfra? Det enkleste er å se etter ⟲-ikonet på fjernkontrollen din.

Ukesarkivet finner du på flere måter - du kan for eksempel bla deg bakover i tid i TV-guiden, og starte programmet direkte derfra.

Du finner også Ukesarkivet som et eget menyelement i T-We. Her finner du både anbefalte programmer og mulighet til å sortere etter kanal og sendetidspunkt.

Tilsvarende finner du programmer fra Ukesarkivet i T-We-appen, ved å velge TV-guide og ukesarkiv i menyen. Merk, programmer på TV 2 er ikke tilgjengelig for ukesarkiv når du bruker T-We-appen utenfor hjemmet.