Tips: All vintersporten på et sted

Bilde fra Vintersport på Telenor T-We.

Nå er det enklere enn noensinne å finne alle favorittgrenene dine på boksen og i appen. Slik finner du det.

Vi er halvveis gjennom januar og sesongen for vintersport er godt i gang. 

I den sammenheng ønsker vi å komme med et tips: Visste du at T-We-boksen og appen har fått et nytt sportsområde som gjør det mye enklere å finne alle sportssendingene i T-We? 

Nå slipper du å tenke på hvilke kanaler som sender hva, og enten det er alpint, hopp eller skiskyting du er interessert i – så vil dette nå være samlet på ett sted.

Rett inn i hovedmenyen

Det krever kun et par tastetrykk for finne frem til sportsområdet i T-We. 

Både i appen og på boksen finner du nå en egen meny for dette på toppen av skjermen, ved siden av menyene for TV, Filmer og Serier. 

Denne tar deg rett til en totaloversikt som for eksempel viser deg alt fra pågående kamper i Premier League og Håndball-EM til dagens slag med sjakk. 

Hovedsakelig vil sporten her være delt inn i tre kategorier: 

  • Sport på TV

  • Nyheter og høydepunkter

  • Sport i ukesarkivet 

I tillegg finner du også egne temakategorier for pågående arrangement med mange sendinger, som for eksempel Premier League. 

Nederst på siden vil du også finne egne kategorier for annet enn direkte sport, for eksempel sportsdokumentarer som «What Killed Maradona?» og sportsserier som «Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty».

Vintersporten på et sted

I den nye sportssiden er all vintersport samlet på en egen temaside. Nedover denne oversikten finner du kategorier for langrenn, skiskyting, alpint, hopp og mer. 

Her vil du se en blanding av direktesendinger, ferske sendinger som allerede har gått på skjermen og kommende sendinger som du kan legge inn påminnere på. 

Når det gjelder direktesendinger, så er det ingen fare om du har gått glipp av noen minutter, da du alltid kan starte programmet fra begynnelsen av ved å trykke «Start forfra». 

God fornøyelse! 

NB: Av rettighetsmessige årsaker er det en del av sporten som kun kan sees mens du befinner deg hjemme uten å tegne egne abonnement som tillater dette.

Relaterte artikler

Se flere artikler