T-We brukertips

Fellesavtale på TV og bredbånd i borettslaget? Slik lager du din egen TV- og strømmepakke

Om borettslaget ditt har TV og bredbånd fra Telenor, har du automatisk tilgang til Telenor T-We. Med T-We kan du velge strømmetjenester og TV-kanaler akkurat slik du vil ha det.

T-We i borettslag.

Å bo i borettslag er ikke til hinder for å skape din helt personlige TV- og strømmepakke.

For selv om alle sammen har T-We, er det du selv som velger hva slags innhold du skal ha i abonnementet ditt.

Gjennom T-We får du tilgang til et mangfold av populære serier og filmer, gjennom de ulike TV-kanalene og strømmetjenestene. 

Her kan du sette sammen din personlige innholdspakke, og velge de kanalene og strømmetjenestene du foretrekker.

Flere nyttige tips for deg i borettslag

Store valgmuligheter

Som T-We-abonnent har du nemlig inkluderte T-We-poeng. Disse kan du bruke akkurat slik du vil, på innholdet som passer for deg. 

I T-We-universet kan du velge mellom en rekke ulike kanaler og strømmetjenester. Og når du er ferdig med en serie, eller vil følge med på et spesielt program på en annen kanal enn den du har, er det bare å bytte.

Endringene kan du gjøre direkte i Innholdsvelgeren (om du har T-We boks II), eller ved å logge deg inn på Mine sider eller i Mitt Telenor-appen.

Hvor mange poeng du har å bruke er avhengig av hvilken avtale du har via borettslaget ditt. Se Mine sider for å få oversikt over poengene du har.

Slik gjør du endringer i Innholdsvelgeren
  • Start opp T-We Boks II og trykk MENU-knappen på fjernkontrollen.

  • Bla deg ned til «Innholdsvelger». 

  • Gjør endringene du ønsker å utføre. Husk å lagre endringene.

  • For å bekrefte skriver du inn en sekssifret kode som sendes til eier av abonnementet.

Enkelt å endre

I tillegg til at du kan velge akkurat det innholdet du ønsker, kan du endre hver måned om du ønsker det.

Når du er ferdig med en serie eller en film, kan du enkelt bytte til en annen strømmetjeneste i Innholdsvelgeren, Mine sider eller i Mitt Telenor-appen.

Bilde av far og datter som har T-We i borettslag.

Enklere blir det ikke!

Er du usikker på hvor mange poeng du har brukt og hvor mange du har igjen å bruke, finner du alltid oversikten øverst på Mine sider

Og har du for lite poeng til å velge alt innholdet du ønsker deg, er det mulig å kjøpe ekstra poengpakker. 

Praktisk og oversiktlig

Har du allerede private abonnement på strømmetjenester? Da kan du avslutte dem og heller gjøre endringer i T-We i stedet. 

Ved å samle alt du ønsker av innhold på ett sted får du full oversikt over hva du har. På Mine sider kan du alltid se hva du har brukt poengene dine på. 

Samtidig er det faktisk mulig å spare penger ved å samle strømmetjenestene dine i T-We i stedet for å ha løpende abonnement utenom. Les mer om dette her. 

Har du fått med deg det siste?

Alt klart? Da er det på tide å dykke ned i T-We-universet! 

Sleng deg i sofaen og kos deg med den fascinerende nye sesongen av krimserien «Tokyo Vice» på HBO Max, fantasyserien «3 Body Problem» på Netflix eller sluk den nye suksesserien «Purk» på TV 2 Play.

Eller kanskje du heller vil invitere hele familien til filmkveld? Finn fram popkornkjelen og sett på publikumsfavoritten «The Color Purple» på HBO Max, «Super Mario Bros-filmen» på SkyShowtime eller «Grusomme meg 3» på Netflix. 

Du kan også velge mellom andre ferske godbiter fra strømmetjenester som V series & film med Viaplay, Nordisk Film+ og TV 2 Play.

Flere nyttige borettslag-tips