NRK TV rett på T-We boksen

Vikingane

Se «Fra bølle til bestevenn», «Vikingane», «Avkledd» eller de andre NRK-favorittene direkte i T-We.

NRK lager fortsatt gull i de fleste sjangre og tilbyr underholdning på alle flater. I tillegg til alt som sendes direkte på TV, legger de ut mange programmer rett på nett. Strømme-appen NRK TV er den beste måten å få tilgang til NRKs rikholdige arkiv av nye og gamle serier og programmer.

Det beste av alt er at denne appen finnes på T-We boksen, slik at du har alt tilgjengelig med fjernkontrollen.

Hvordan vil du se TV-programmer og serier?

Seervanene våre er ulike. Noen ganger benker vi oss foran TV-en og ser programmene når de går, noen ganger går vi inn i Ukesarkivet for å hente opp igjen det vi har gått glipp av, mens andre ganger vil vi strømme nytt eller gammelt innhold akkurat når det passer oss.

Med NRK-appene på T-We boksen kan du se serier og programmer på alle disse måtene.

Bare husk at T-We boksen må være tilkoblet nett for at du skal få tilgang til Ukesarkiv og strømmetjenester.

Slik kobler du boksen til nett

Strømming eller streaming?

Uansett hva vi kaller det, er det like enkelt. NRK har enorme mengder med programmer, filmer og TV-serier tilgjengelig i sine apper NRK TV og NRK Super.

Med T-We-boksen er det bare å trykke på T-We-knappen og bla deg til venstre i menyen til du kommer til området der alle leverandørene ligger inne.

Velg NRK TV for å åpne appen, og bla eller søk til du finner det du vil se.

Start forfra og Ukesarkivet

Er sendingen allerede startet? De aller fleste programmene på NRK kan du se fra begynnelsen. Bare trykk på Start forfra-knappen på fjernkontrollen når programmet er i gang og velg ok, så får du med deg alt sammen.

For å se programmer som har vært sendt siste uke, trykker du på T-We-knappen på fjernkontrollen og blar deg frem til Ukesarkivet.

Du kan da starte alle programmer som har ukesarkiv-rettigheter. Har du gammel fjernkontroll må du trykke MENU-knappen for å få tilgang til ukesarkivet og alt det andre innholdet i T-We.

Du kan også bla deg bakover i tid i TV-Guiden, og starte programmene direkte derfra.

Slik bruker du T-We

Relaterte artikler

Se flere artikler