Bruk T-We-poengene på nye strømmefavoritter

Telenor T-We

Med T-We-poengene dine kan du bytte kanaler og strømmetjenester så ofte du vil! Og det koster ikke noe ekstra.

Visste du at du har 100 poeng som bare ligger og venter på deg? Som du kan bruke til å sette sammen din TV- og strømmepakke akkurat slik du ønsker? 

Kanskje jubler du høyt når Braut Haaland scorer på Viasport. Kanskje setter du pris på ferske kvalitetsserier hos HBO Max. Eller er «Ex on the beach» på discovery+ mer din greie? 

Eller kanskje du er som de fleste av oss: Du er tilbøyelig til å like det meste, avhengig av humør, dagsform og sendeskjema. 

I så fall er dette et knalltips: Du kan bytte mellom kanalene og strømmetjenestene så ofte du vil – uten at det koster ekstra. Slik kan du binge en serie i starten av uka, bytte til noe annet på onsdag og så endre til en sportspakke når helgen kommer.

Skreddersy TV- og strømmepakken

Slik endrer du pakken din

1. Gå til Mine sider

2. Logg deg inn med Telenor ID. Har du ikke en slik fra før, får du hjelp til å opprette en ny.

3. Finn TV, abonnementet ditt og trykk på lenken “Administrer”. 

4. Velg den blå knappen med “Endre innhold” helt nederst på siden. 

Og husk: Du kan endre så ofte du vil, uten at det koster noe ekstra.

Rikt utvalg

Her er de mest populære strømmetjenestene i Telenor T-We akkurat nå:

Viaplay

Har blant annet den kritikerroste norske serien «Furia» og Henriette Steenstrups prisvinnende komiserie «Pørni», i tillegg til en mengde gode svenske og danske serier.

Paramount+

Paramount+ har mange svært gode amerikanske serier, filmer og dokumentarer. Her kan du blant annet se de nyeste sesongene av «Yellowstone». 

HBO Max

Her finner du blant annet klassikere som «The Sopranos» og «Game of Thrones» side om side med nye publikumsfavoritter som «Succession» og «Billions».

discovery+

Se mange av de beste norske komiprogrammene, fra «Hvite gutter» til «Kongen befaler». Inneholder også mye spenstig reality, dokumenterer og true crime.

Få mer av det du liker med Telenor T-We

God TV-kveld!

Relaterte artikler

Se flere artikler