HBO Max er lansert, men hva betyr det for deg?

HBO Max

Her er informasjonen du kanskje trenger før strømmingen kan starte.

HBO Max er kommet til Norge, og med det har vi fått en spennende, ny internasjonal strømmegigant. 

Tjenesten er selvsagt tilgjengelig for deg som T-We-kunde. 

Alle kunder som allerede har valgt HBO Nordic i T-We vil nå få tilgang til den nye HBO Max-appen.

Har du ikke valgt HBO i TV- og strømmepakken din fra før, kan du enkelt gjøre det på Mine sider, for 60 av dine 100 inkluderte poeng.

Inkludert app

HBO Max erstatter da HBO Nordic i TV- og strømmepakken, og koster det samme antall poeng. Har du allerede valgt HBO Nordic trenger du ikke å velge på nytt for å få tilgang. 

Hvordan får jeg tilgang til HBO Max-innhold?

Når du har valgt HBO Nordic i poengmodellen, kan du  registrere deg kostnadsfritt her for å få tilgang til HBO Max sin egen app, som blant annet kan brukes på telefon, chromecast, nettbrett, smart-TV og Apple TV. 

Koster appen deg noe? 

Appen betaler du ikke ekstra for, men er inkludert om du har valgt HBO Max i TV- og strømmepakken din. 

Hvor finner du HBO Max på TV-boksen din?

På T-We-boksen vil imidlertid HBO-tjenesten fremdeles hete HBO Nordic en liten stund til, men vi fyller på med stadig mer innhold her, frem til vi også har HBO Max tilgjengelig på TV-boksen.

Kan du se alt HBO Max-innholdet på TV-boksen din?

Du vil finne det aller meste av innholdet på TV-boksen din, men i en overgangsfase vil noen få av HBO Max sine serier og filmer kun finnes i HBO Max appen, og ikke på boksen. Dette jobber vi med å løse.

Velg på Mine sider

Vil du ha HBO Max og ikke har HBO Nordic fra før, kan du velge tjenesten på Mine sider. Etter å ha valgt vil du få instruksjoner om hvordan du registrerer deg for å få tilgang på  HBO Max-appen. 

Hva finnes så hos HBO Max? 

Mye av innholdet vil nok være kjent for kunder av HBO Nordic fra før, men tjenesten vil også lansere en rekke nye originalserier, tilby filmer fra Warner Bros. og ha en mengde filmer og serier av familievennlig karakter. 

God fornøyelse!

Relaterte artikler

Se flere artikler