Frihet gir full valgfrihet for både beboere og styreledere

Frihet fra Telenor

Med nyheten Frihet fra Telenor, har beboere i borettslag full frihet til å velge mellom TV og bredbånd - hvis de vil.

I et borettslag/sameie er folk helt forskjellige. Noen liker filmer og noen liker serier, noen ser bare på sport og noen ser bare på nyheter. Noen trenger god, gammeldags lineær-TV, mens andre er mest opptatt av god bredbåndskapasitet. 

Derfor har Telenor utviklet et nytt tilbud for boligsameier kalt Frihet. 

Med Frihet tilbyr vi individuell valgfrihet til hver enkelt beboer, slik at alle enkelt kan skreddersy en individuell løsning ut fra sitt behov – hvis de ønsker.

Registrer din interesse
info icon

Slik fungerer det:

  • Med Frihet får du som beboer i borettslag/sameie et visst antall poeng (se lenger ned).

  • Poengene kan du fritt bruke på de tjenestene du selv ønsker. Du kan for eksempel bruke dem på et stort TV-tilbud med en mengde strømmetjenester som discovery+ og HBO Max, eller du kan prioritere hastighetene på bredbåndet. Foretar du ikke noe valg, får du en pakke som både gir en god TV-pakke og en bredbåndshastighet som dekker de fleste behov.

  • På Mine Sider kan du alltid se hvor mange poeng du har brukt, og du kan endre på tjenestene så ofte du ønsker, uten ekstra kostnad. Du kan altså ha litt lavere bredbåndshastighet i en periode hvis det er en TV-tjeneste du vil ha, for deretter å justere tilbake når favorittserien er ferdig.

  • Trenger du høyere fart eller mer TV enn det som er inkludert i avtalen, kan du enkelt kjøpe flere poengpakker. Disse har ingen bindingstid, og du betaler kun for antall dager du har behov for dem.

Våre pakker:

Frihet fra telenor - oversikt over pakketilbud

Frihet S: Løsning for de som ønsker vårt råeste bredbåndsprodukt

Frihet M: Løsning for de som ønsker en TV- og Strømmepakke i tillegg til bredbånd med fleksibilitet til å oppjustere TV- og strømmeinnholdet eller bredbåndet

Frihet L: Løsningen for de som ønsker mye inkludert og som gir størst valgfrihet til beboerne

info icon

Flere tilleggstjenester

Alle beboere får selvsagt også alle våre tilleggstjenester, som: 

  • Nettvern, et filter i Telenor-nettet som blokkerer nettsider som er infiserte eller falske, slik at du kan surfe litt tryggere.

  • Alltid På Nett Garanti som hjelper deg om noe skulle skje med nettet ditt. Opplever du feil på bredbåndet får du en datapakke dersom vi ikke får deg på nett igjen i løpet av samtalen med oss.

  • Med Alltid WiFi fra Telenor leverer vi WiFi-utstyr med fornøydhetsgaranti.

  • Med T-We appen får du TV- og strømmetjenesten T-We på mobil, nettbrett og Apple TV.

  • Med Familiebonus får du ekstra data på ditt telenor mobilabonnement hver eneste måned

Dersom du har lyst å høre mer om Frihet eller ønsker et uforpliktende tilbud så ta kontakt med din kontaktperson eller du kan ta kontakt her.

Relaterte artikler

Se flere artikler