T-We brukertips

National Geographic lanserer ny strømmetjeneste i T-We

Snart kan du nyte storslåtte naturdokumentarer signert National Geographic i den nye strømmetjenesten National Geographic Now. 
NatGeoNOW

Når det gjelder storslåtte og gripende dokumentarer om mennesker, vitenskap og natur, er det få merkenavn som har høyere status enn National Geographic.

Nå har de samlet en stor mengde av sitt gull i den ferske strømmetjenesten National Geographic Now, som blir tilgjengelig i løpet av juni.

National Geographic og National Geographic Now er forhåndsvalgt, og er derfor mulig å se ved lansering – dersom du ikke allerede har valgt bort National Geographic fra TV- og strømmepakken din.

Strålende dokumentarer

Blant programmene på National Geographic Now er spektakulære naturprogrammer som «One Strange Rock», interessant popvitenskap som «Air Crash Investigation» og naturmoro som «Animal Fight Club».

National Geographic har lang tradisjon for miljøengasjement, og er du interessert i tematikken kan du se en mengde interessant innhold samlet under overskriftene Planet or Plastics og Climate Change.

Serier vil dessuten fortløpende skiftes ut, slik at du ikke trenger å være redd for å slippe opp for interessante ting å se.

Lurer du på hvordan du velger nye kanaler og strømmetjenester? Sjekk ut denne videoen under for å se hvordan du gjør det.