National Geographic lanserer ny strømmetjeneste i T-We

NatGeoNOW

Snart kan du nyte storslåtte naturdokumentarer signert National Geographic i den nye strømmetjenesten National Geographic Now. Samtidig flytter vi litt på FOX+.

Når det gjelder storslåtte og gripende dokumentarer om mennesker, vitenskap og natur, er det få merkenavn som har høyere status enn National Geographic.

Nå har de samlet en stor mengde av sitt gull i den ferske strømmetjenesten National Geographic Now, som blir tilgjengelig i løpet av juni.

National Geographic og National Geographic Now er forhåndsvalgt, og er derfor mulig å se ved lansering – dersom du ikke allerede har valgt bort National Geographic fra TV- og strømmepakken din.

Strålende dokumentarer

Blant programmene på National Geographic Now er spektakulære naturprogrammer som «One Strange Rock», interessant popvitenskap som «Air Crash Investigation» og naturmoro som «Animal Fight Club».

National Geographic har lang tradisjon for miljøengasjement, og er du interessert i tematikken kan du se en mengde interessant innhold samlet under overskriftene Planet or Plastics og Climate Change.

Serier vil dessuten fortløpende skiftes ut, slik at du ikke trenger å være redd for å slippe opp for interessante ting å se.

FOX+ blir valgfri strømmetjeneste

TV-kanalen FOX leverer amerikanske publikumsfavoritter som The Walking Dead, The Resident og 9-1-1. Denne er blant de forhåndsvalgte kanalene, og dermed tilgjengelig for deg med mindre du tidligere har valgt den bort.

Og om du er fan av gode, kritikerroste seermagneter fra USA, har du kanskje også lagt merke til at du finner enda flere TV-serier i strømmetjenesten FOX+.

Denne tjenesten flyttes nå til vårt valgfrie tilbud, og må derfor aktivt velges inn om du ønsker å fortsette med den.

Det gjør du enkelt ved å gå inn på Mine sider.

Relaterte artikler

Se flere artikler