T-We brukertips

Nå oppdaterer vi T-We-appen for Apple TV

T-We-appen har fått en oppdatering som ikke bare byr på et stilig og moderne design, men som gjør appen enklere og mer intuitiv å bruke.

Apple TV

T-We-appen for Apple TV er en populær måte å nyte alt det spennende innholdet som finnes i T-We på. 

Ofte brukes den på hytter eller av de som ønsker å ha TV på flere forskjellige rom. I appen kan du bruke T-We på tilnærmet samme måte som på dekoderen, med alt favorittinnholdet på ett og samme sted.  

Appen oppdateres stadig, og nå står en ny oppgradering for døren som skal gi en bedre brukeropplevelse.  

Her er noen av endringene vi har gjort:

Design og funksjonalitet

Blant det som er nytt i den ferske oppdateringen er en oppfriskning av designet. Blant annet toppmenyen har blitt oppdatert. 

Bilde av hjemskjermen på Apple TV.

Her finner du nå et profilikon med en stor forbokstav som viser hvem i husholdningen som er den aktive T-We-brukeren for øyeblikket. Du finner også en søkefunksjon her som lar deg finne frem til akkurat det innholdet du ønsker. 

Videre finnes det også lenker til de forskjellige områdene i T-We, som Film, TV, Serier, Sport og Hjem-skjermen.

Sportsseksjonen på Apple TV.

Ytterst finner du også «Mitt Innhold» som sender deg til oversikten over titlene du allerede har begynt å se på, titler du har lagt til i din liste og leiefilmer du har leid fra andre enheter.

TV-seksjonen på Apple TV.

Profilvelgeren: Skap en personlig TV-opplevelse

I T-We og i appene våre er det godt å kjenne at opplevelsen er skreddersydd for oss. Ved å bruke egne brukerprofiler oppnår vi akkurat dette, og brukerprofilene – de har fått seg en fin oppdatering i den nye utgaven av T-We-appen. 

Når du klikker deg inn på T-We-appen vil du alltid få spørsmål om hvem det er som bruker T-We-appen. 

Slik sørger vi for at det alltid er riktig person som er på riktig bruker, og vi unngår at for eksempel barn med profiler med aldersbegrensninger snubler seg inn på mamma eller pappas profil og får voksent innhold på skjermen. 

Bilde av profilvelgeren på Apple TV.

På denne måten vil du også sikre deg gode anbefalinger som er basert på det du ser på, og ikke det andre i huset som har brukt din bruker ved en feil har sett på. 

Den nye oppdateringen kommer også med nye profilavatarer du kan velge og flere nye farger du kan dekorere brukeren din med. 

Føler du deg litt grønn? Eller kanskje litt rosa? Skap en bruker som oser av din personlighet!