T-We brukertips

Husk å aktivere TV 2 Play i T-We

Strømmetjenesten TV 2 Play Basis er forhåndsvalgt i T-We-abonnementet ditt. Aktiverer du kontoen din, får du tilgang til en verden av underholdning. 
Bilde av noen som har husket å aktivere TV 2 Play og som nå ser TV.

Som T-We-kunde har du muligheten til å skreddersy din TV- og underholdningspakke ved å velge inn kanaler og strømmetjenester.

Strømmetjenesten TV 2 Play er forhåndsvalgt i pakken din, og om du ikke har fjernet denne er den inkludert i ditt T-We-abonnement.

Men, for å få tilgang til det store underholdningsbiblioteket som kommer med TV 2 Play, så må du huske å aktivere en konto.

Dette er unnagjort på få minutter. Klikk på knappen under for å lese hvordan, eller se videoen under.

Alle tilgjengelige episoder på ett sted

En av de største godene ved å aktivere din bruker, er at du får tilgang til alle tilgjengelige episoder av TV 2 Play-seriene på ett og samme sted.

For å finne alle episodene kan du gjøre som følger: Trykk T-We knappen og velg TV i toppmenyen. Deretter finner du det programmet du ønsker å se.

Trykker du på for eksempel «Farmen Kjendis» blir du sendt videre til TV 2 Play-appen der du kan se alle episodene som har kommet ut hittil.

Bilde av alt innholdet du kan se om du husker å aktivere TV 2 Play i T-We.

Har du gått glipp av flere episoder, er dette den beste løsningen for å få med seg alt. Med noen av programmene kan du til og med se episoder før de går på lufta.

Med andre ord: Du er sjefen i din egen TV-hverdag!

PS: Slik slipper du reklame på TV 2 Play

Ønsker du å oppgradere til en pakke uten reklame, eller inkludere sportsinnhold, får du dette til en rabattert T-We-pris.

Dette kan du gjøre på kontosiden hos TV 2 Play, etter at du har aktivert din TV 2-konto via Telenor.

For å oppgradere pakken din, klikk her.