To fornøyde SWAP-kunder forteller sin historie:

Én bekymring mindre!
Velg SWAP Plussforsikring

1. Miste mobilen i do

Det er ofte på sommeren når vi er nærheten av vann at vannskader er med på å ødelegge mobilen, men det finnes også en vannkilde vi er i nærheten av året rundt.

- Å miste telefonen i do skjer oftere enn man tror, men at den forsvinner ned gjennom doen og videre er mer uvanlig. Jeg har likevel opplevd to eksempler på dette. En gang måtte kunden opp med hele toalettet for den hadde kilt seg fast i vannlåsen av doen. Plussforsikringen dekket mobilen, men vi vet ikke om innbo dekket toalettet.

Jente som mister mobilen i vannet

2. På reisefot

Det er oftest på reisefot vi ødelegger mobilen, og antallet forsikringshenvendelser øker kraftig på sommeren sammenlignet med resten av året. Spesielt uheldige er vi på stranden og på flyplassen. 

- Folk er generelt mer på farten og kan virke mer uforsiktig på sommeren. Andre steder hvor telefonen er mer utsatt er på toget, på butikken, når de skal sette seg i eller gå ut av bil også videre. I slike overgangssituasjoner så mister man fortere oversikten, er mer stresset og telefonen mer utsatt.

Jente som sitter på bussen og ser på mobilen sin

3. Miste mobilen i bakken

Det er få ting som føles like surt som når mobilen glipper ut av din egen hånd og treffer bakken med et knas. Dette er også uten tvil en av de vanligste måtene å ødelegge mobilen på.

- Dette kan være alt fra femte etasje og ned ei trapp, til at de bøyer seg ned for å plukke opp noe fra gulv og telefonen glipper ut av skjortelomma.

Par som går tur med hunden

4. Nysgjerrige dyr

Har du dyr er det lurt å forsikre mobilen. En hundevalp kan fort se på mobilen din som en fin tyggeleke. 

- Også katteiere bør passe på, da katter har en tendens til å leke med snorer og tau som henger. Om denne snora er ei mobilledning som telefonen er koblet til, det bryr ikke katta seg særlig om.

Trygghet – når du trenger det

Uhell kan skje når du minst venter det, og da er det godt å ha en god forsikring. Med SWAP Plussforsikring er mobilen din forsikret mot skader, uhell og tyveri. Skjer det noe med mobilen din, erstattes den med en tilsvarende mobil etter bare én virkedag – i hele Europa og USA.

Kampanje! Vi spanderer SWAP Plussforsikring i 2 måneder. Les mer om vår Plussforsikring

i

Kampanje! Plussforsikring