Uten en tråd: Her er det trådløse mobiltilbehøret du trenger!

Med en trådløs lader slipper du å knote med ledninger. Men visste du at det også finnes annet trådløst tilbehør til mobilen?

Trådløst tilbehør til mobilen

Det er ikke lenge siden du trengte en ledning til nær sagt alt tilbehør du ville koble til mobilen. Heldigvis er vi nå på god vei inn i den uunngåelige, trådløse fremtiden ... der stadig mer av tilbehøret du kan bruke med mobilen er trådløst. Enten det handler om lading, lyd eller noe helt annet.

Her skal vi ta en titt på noe av det trådløse tilbehøret som kan gjøre mobilhverdagen din enklere:

Trådløs lading på farta

Teknologien med induksjonsbasert trådløs lading blir bare bedre og bedre, og de aller fleste mobiler kan nå lade helt trådløst. Og det til og med uten at det tar en halv evighet å fylle opp batteriet, slik det kunne gjøre for bare noen få år siden.

Til og med bærbare ladere kan nå lade opp mobilen din trådløst, slik som laderen som følger med i Telenors glimrende ladeavtale (som du alltid kan bytte ut med en fulladet enhet i din lokale Telenorbutikk). Har du en iPhone 12 eller nyere modell, kan en MagSafe-batteripakke også lett festes bakpå mobilen.

.. men også hjemme

Trådløse ladere er også perfekte å ha hjemme, enten det er på kjøkkenbenken eller på nattbordet. Noen av dem kan til og med lade flere enheter samtidig!

.. eller i bilen

Nå kan du også lade trådløst i bilen! Mange av de trådløse laderne fungerer også utmerket som mobilholdere, eller du kan velge en bilholder uten lading, som er praktisk hvis du trenger å bruke mobilens kartfunksjoner mens du kjører.

God lyd kan også være trådløs!

Du er kanskje allerede bortskjemt med god trådløs lyd ... er det ikke deilig å slippe å styre med de evinnelige knutene på tråden?

Enten du vil høre favorittmusikken din via trådløse ørepropper, headset eller høyttalere, er utvalget i nettbutikken vår stort. Her er noen høydepunkter!