Uten en tråd: Her er det trådløse mobiltilbehøret du trenger!

Trådløst tilbehør til mobilen

Med en trådløs lader slipper du å knote med ledninger. Men visste du at det også finnes annet trådløst tilbehør til mobilen?

Det er ikke lenge siden du trengte en ledning til nær sagt alt tilbehør du ville koble til mobilen. Heldigvis er vi nå på god vei inn i den uunngåelige, trådløse fremtiden ... der stadig mer av tilbehøret du kan bruke med mobilen er trådløst. Enten det handler om lading, lyd eller noe helt annet.

Her skal vi ta en titt på noe av det trådløse tilbehøret som kan gjøre mobilhverdagen din enklere:

Trådløs lading på farta

Teknologien med induksjonsbasert trådløs lading blir bare bedre og bedre, og de aller fleste mobiler kan nå lade helt trådløst. Og det til og med uten at det tar en halv evighet å fylle opp batteriet, slik det kunne gjøre for bare noen få år siden.

Til og med bærbare ladere kan nå lade opp mobilen din trådløst, slik som laderen som følger med i Telenors glimrende ladeavtale (som du alltid kan bytte ut med en fulladet enhet i din lokale Telenorbutikk). Har du en iPhone 12 eller nyere modell, kan en MagSafe-batteripakke også lett festes bakpå mobilen.

.. men også hjemme

Trådløse ladere er også perfekte å ha hjemme, enten det er på kjøkkenbenken eller på nattbordet. Noen av dem kan til og med lade flere enheter samtidig!

Apple MagSafe-lader

Apple MagSafe-lader

MagSafe-laderen gjør trådløs lading til en lek. Magnetene posisjonerer seg perfekt på din iPhone og gir raskere trådløs lading på opptil 15W. Det magnetiske feltet er kun kompatibelt med iPhone 12/ 12 Pro og nyere modeller. MagSafe-laderen er fortsatt kompatibel med Qi-lading, så den kan brukes til trådløs lading av iPhone 8 eller nyere og AirPods-modeller med trådløst ladeetui, akkurat som med en hvilken som helst Qi-lader.

Nyhet!

Anker MagSafe ladeplate USB-C
Anker MagSafe ladeplate USB-C

Anker MagSafe ladeplate USB-C

Anker MagSafe ladeplate har et stilrent design og er trukket med et stoff som beskytter mobilen din under lading. Laderens magnet sørger for at ladingen er stabil og effektiv, og kabelen på 1,5m gjør at du kan lade samtidig som du bruker mobilen.

Nyhet!

Anker MagSafe ladestasjon

Anker MagSafe ladestasjon

Anker MagSafe ladestasjon kan lade både mobiltelefonen og øreproppene samtidig. Ladestasjonen er 40% mindre enn en brusboks, har 360 graders vinkling og festet til mobilen har 60 graders vinkling – perfekt fleksibilitet når du skal bruke mobilen. Undersiden er utstyrt med non-slip-belegg, slik at ladestasjonen står stødig.

Nyhet!

Anker MagSafe ladestativ USB-C

Anker MagSafe ladestativ USB-C

Anker trådløst ladestativ USB-C gjør det enkelt å lade, samtidig som du kan bruke telefonen. Ladestativet har en justerbar visningsvinkel og du kan sette mobilen på plass horisontalt og vertikalt – perfekt når du skal se favorittserien eller spille spill.

.. eller i bilen

Nå kan du også lade trådløst i bilen! Mange av de trådløse laderne fungerer også utmerket som mobilholdere, eller du kan velge en bilholder uten lading, som er praktisk hvis du trenger å bruke mobilens kartfunksjoner mens du kjører.

God lyd kan også være trådløs!

Du er kanskje allerede bortskjemt med god trådløs lyd ... er det ikke deilig å slippe å styre med de evinnelige knutene på tråden?

Enten du vil høre favorittmusikken din via trådløse ørepropper, headset eller høyttalere, er utvalget i nettbutikken vår stort. Her er noen høydepunkter!