Ikke gå med en knust eller ripete skjerm

Det er smart og enkelt å beskytte skjermene dine ... også på mer enn bare mobilen. Sjekk utvalget vårt her!

Skjermbeskyttelse på mobilen gjør at du slipper knust eller ripete skjerm

Det er lite som er mer irriterende: Du har akkurat fått deg ny mobil (eller vært flink til å passe på den du har hatt lenge), og så kjenner du plutselig litt motstand når du drar fingeren over skjermen.

I alle dager, en ripe? Eller enda verre: knust skjerm!

Selv om moderne mobiltelefoner har svært solide skjermglass, er de likevel ikke immune mot et moderne liv.

Når du gjerne har mobilen i lomma, i vesken eller liggende rundt omkring på ulike overflater, skal det ikke så mye til før et nøkkelknippe eller noe annet lager en grei skrape i det eller plettfrie glasset.

Eller at du er uheldig og glipper mobilen, og det ene skjermhjørnet nå preges av ørsmå glassbiter du helst ikke vil vært borti med fingeren.

Det å ha et mobildeksel er smart på mange måter – og her har vi et stort og spennende utvalg.

Men slike deksler beskytter ikke alltid skjermen. Da kan et beskyttelsesglass være tingen.

Finn skjermbeskyttelsen som passer for deg

Beskytter også mot bakterier

Skjermbeskyttelse gjør akkurat det navnet sier: beskytter skjermen din. Både mot riper som måtte oppstå om mobilen din slenger borti noe annet i lomma eller vesken, men også mot små støt som ellers kunne skadet glasset.

Det aller beste er å kjøpe skjermbeskyttelsen sammen med en ny mobil. Da kan du sette det på med en gang, og være sikker på at du ikke har rukket å få den første, aller mest irriterende ripen. Du slipper også å rense skjermen grundig, noe du ellers bør gjøre om du har brukt mobilen (for så slippe små støvkorn og annet som fanges mellom skjermen og beskyttelsesglasset).

Enkelte skjermbeskyttere gir også en ekstra beskyttelse, takket være et antibakterielt lag som tar 99.9 prosent av bakteriene som ellers ville storkost seg på skjermen.

Her er et utvalg av skjermbeskyttere til iPhone og Samsung-mobiler – disse kan også brukes sammen med mobildeksel (sjekk hele utvalget i nettbutikken om du har mobil fra en annen produsent)

Hold skjermen for deg selv

Om du ikke liker at sidemannen på bussen glaner på skjermen din (eller jobber med noe som andre ikke bør se), kan du også få skjermbeskyttelse som hindrer innsyn fra sidene.

Slik er det bare deg, som befinner deg rett foran mobilen, som kan se hva som foregår på skjermen.

Også til annet enn mobilen

Det er ikke bare mobilen din som har en skjerm ... som kan knuses eller ripes opp.

Også nettbrett, smartklokker og ikke minst kameralinsene dine kan få litt ekstra beskyttelse. På sistnevnte er det spesielt viktig at du renser glasset godt først med den medfølgende rensevæsken!