Det beste tilbehøret til mobilen

Trenger du nytt deksel, er nysgjerrig på sporingsbrikker eller i beit for en bedre lydopplevelse? Her er mobiltilbehøret som passer for alle.

Bilde av dame og barn med mobil

Kanskje du er typen som foretrekker å ligge i godstolen og lese en god bok. Kanskje du reiser land og strand rundt for å finne de helt store naturopplevelsene. Kanskje er du noe midt i mellom.

Uansett hvem du er og hva du liker, bruker du mobilen hver dag. Derfor har vi samlet noen tips til hvordan du kan få mest ut av den dingsen som tross alt er med deg overalt – fra musikk og design, til lading og sporing.

For deg som vil skape liv: JBL Flip 6 trådløs høyttaler

JBL Flip 6 leverer kraftig JBL Original Pro-lyd med eksepsjonell klarhet. 12 timers batterilevetid når den er fulladet og med en vanntett og støvtett utside, sørger denne høyttaleren for at du kan ta med deg god lyd, uansett hvor du drar.

Kjøp JBL Flip 6 her
Bilde av JBL Flip 6

Klimavennlig beskyttelse: Dbramante

Mobilen skal tåle en del strabaser, men noen ganger er man uheldig. Her er et tips for alle sesonger: Beskytt både telefon og klima med et knalltøft og 100 prosent resirkulert Dbramante Greenland-deksel.

PS: Finnes i flere farger!

Kjøp Dbramante deksel
dbramante deksel

For deg som er stilbevisst: Deksler fra iDeal of Sweden

Du er ute etter noe mer enn beskyttelse i dekselet ditt, du er også opptatt av hvordan mobilen ser ut: jovisst tar mobilen bilder, men den dukker jo også ofte opp bildene?

Sammen med et matchende etui for AirPod-pluggene kan du være både sikker og stilig – og stilsikker.

Kjøp iDeal of Sweden deksel
iDeal of Sweden deksel

For deg som er litt distré: Apple AirTag

Bruker du iPhone? Apples AirTag er en hendig liten sporingsbrikke som får plass på nøkkelknippet og kan brukes til å spore opp det samme nøkkelknippet (eller hva som helst annet) hvis du mister det. Bare gå inn på telefonen og se hvor den er på kartet, eller spill av en lyd. Kommer også i en variant med festestropp.

PS: Finnes også i 4-pack!

Kjøp Apple AirTag med stropp her
Bilde av en gul Apple AirTag med stropp

For deg som tenker sikkerhet først: Skjermbeskytter

Med en påsatt skjermbeskytter slipper du å bekymre deg for riper og skader. Enkelte skjermbeskyttere gir også en ekstra beskyttelse, takket være et antibakterielt lag som tar 99.9 prosent av bakteriene som ellers ville storkost seg på skjermen. Og vil du holde skjermen for deg selv, kan du velge en skjermbeskytter som hindrer innsyn fra sidene.

Tips! Lading på farten

Med Ladeavtalen kjøper du en kraftig powerbank som støtter både USB-C og Lightning samt trådløs lading. Du kan bytte ut powerbanken med en fulladet i Telenorbutikken, så ofte du vil. Du kan selvfølgelig også lade den opp selv.

Kjøp Telenor Ladeavtalen her
powerbank