Ni ganger Se Hvem redder dagen

Et ukjent nummer betyr ikke nødvendigvis en telefonselger, og for mange av oss er det vanskelig å vite om vi skal ta telefonen eller ikke. For hvem er det som ringer, og hva om det er noe viktig?
Mann med mobil

Med Se Hvem-appen slipper vi heldigvis å bekymre oss over hvem som befinner seg på den andre siden av telefonrøret, nå kan du nemlig se hvem som ringer – mens det ringer, eller når det passer deg.

Vi har samlet ni gjenkjennbare situasjoner hvor Se Hvem kan redde dagen. Kanskje du kjenner deg igjen i én eller flere av disse?

Om Se Hvem

For deg som er Telenor-kunde er fullversjonen av Se Hvem inkludert ditt abonnement*, det inkluderer tjenesten Nummeroppslag. Alle andre kan prøve tjenesten gratis i én måned, og blir deretter belastet 49,– per md. Appen er gratis å laste ned i Google Play eller Appstore.

Nyhet! Nå varsler Se Hvem om svindel eller telefonsalg. Les mer om nyheten her ›

*Gjelder abonnement i salg, og for brukere over 13 år.

1. Et ukjent nummer ringer midt i møtet

Som regel ønsker vi ikke å ta en samtale midt i et møte, men hva om det er viktig? Med Se Hvem ser du raskt hvem som ringer, om du kan ringe tilbake – eller om du må ta den med en gang. Kanskje du pusser opp huset og det er rørleggeren som ringer om en vannlekkasje? Det er uansett greit å vite.

2. Du har ikke tid til å legge inn et nytt nummer i kontaktlista

Du har sikkert vært borte i følgende scenario: du ringer et nummer du ikke har tid til å lagre i kontaktlista. Det kan være en ny kollega eller den nye læreren til sønnen din, men så må du haste videre – og får aldri lagret kontaktinformasjonen. Med Se Hvem blir all informasjon om den nye kontakten lagret – uten at du må legge inn informasjonen selv.

Dame ser på mobilen

3. Du er usikker på om en SMS er spam

Har du opplevd å få en SMS fra et ukjent nummer som fremstår å være fra en seriøs aktør – men du føler at noe skurrer? Hvis du har Se Hvem, kan du enkelt se om SMSen faktisk er fra banken din – og potensielt unngå å bli lurt.

4. Du skal på fest – men kan ikke adressen

Du skal på fest til en venn av en venn, og du har bare telefonnummeret – ikke adressen. Du prøver å ringe, men får ikke svar. Da kan Se Hvem være redningen, da et søk på telefonnummeret gir deg adressen du trenger og kobler deg opp til Apple- eller Google Maps – slik at du rekker frem i tide.

5. Du har to telefoner – og ønsker én kontaktliste

Det er ikke uvanlig å ha to mobiler, én til jobb – og én privat. Da er det en god idé å synke kontaktlisten mellom de to mobilene, noe du kan med Se Hvem. Du kan også se om en jobbkontakt ringer deg på din private mobil – uten at du har lagret nummeret.

Mobilskjerm som viser Mine Kontakter

6. Du har swappet til ny mobil

Ingenting er så gøy som ny mobil, men få ting er kjedeligere enn å manuelt overføre den gamle kontaktlista. Med Se Hvem er det null stress, da dine gamle kontakter automatisk blir med over på den nye mobilen. Ønsker du å legge til flere navn – kan du enkelt søke de opp med hjelp av Se Hvem.

7. Du trenger telefonnummeret til en Facebook-venn

Har du mange venner på Facebook, men få telefonnummer lagret på mobilen? Det kan være flaut å spørre om et nummer etter flere års Facebook-vennskap, men det slipper du med Se Hvem – da du enkelt kan slå opp navnet.

8. Du har mistet mobilen

Å miste mobilen er utrolig kjipt, men å miste kontaktlista er nesten like ille. Heldigvis har du tilgang til Se Hvem på nett, slik at du enkelt kan få tak i alle du trenger – før du har skaffet deg ny mobil, og gjenopprettet kontaktlista

9. Du har telefonnummeret på en papirlapp

Hvis du har skrevet ned et telefonnummer på en papirlapp er det nå mulig å scanne lappen og få kontakten automatisk lagret i appen. Ikke bare sparer det deg for tid, du slipper å miste kontaktinformasjonen hvis du skulle miste paprilappen – perfekt for rotekopper, med andre ord.

Kjente du deg igjen i noen av disse punktene? Da er absolutt Se Hvem en app for deg.