Internett

Med Trådløst Bredbånd får denne familien 5G fra Telenor – rett i veggen

Trådløst Bredbånd er et strålende alternativ for deg uten fastnett fra Telenor. Vi ble med da familien Ruud fikk hastigheter som kan konkurrere med fiber – uten å grave.

Steffen Ruud trådløst bredbånd

Familien til Steffen Ruud fra Kongsberg har de samme behovene for stabilt og godt bredbånd som de fleste andre moderne familier. 

Det er viktig at det ikke «lagger» når sønnen Håkon gamer, eller når datteren Frida har venninner over for å se film på Apple TV. Og som ivrige nettbrukere, har de gjerne mange enheter tilkoblet WiFi-nettet samtidig. 

Heldigvis har de nå fått en robust løsning som funker. Trådløst Bredbånd fra Telenor dekker behovene for både stabilitet og fart. 

– Hastighetene vi får med Trådløst Bredbånd er så gode at vi ikke trenger noe annet. Og det er så enkelt – vi har ikke trengt å grave et eneste spadetak, forteller Steffen Ruud.

Hvorfor velge Trådløst Bredbånd?

* Raskt og stabilt - ubegrenset data.

* Rask levering, ingen graving.

* 5G ready utstyr

* Fri installasjon

* Alltid På Nett-garanti

Les mer her

5G gir toppfart

Kongsberg var en av byene der 5G ble bygd ut først. Ruud har derfor testet 5G på telefonen i flere måneder allerede, men innendørs har de hatt ulike bredbåndsløsninger

Siden 5G-dekningen er så god, og fordi fastnettet til Telenor ikke er utbygd der han bor, ønsket han å prøve Trådløst Bredbånd. 

– Jeg har veldig gode erfaringer med 5G allerede, det oppleves som veldig stabilt. Det hendte jo at det gamle nettet datt ut når et tre hadde blåst ned, eller når bygningsarbeidere hadde vært borti en kabel i bakken. Med 5G trenger man ikke bekymre seg, sier Steffen. 

Vi hang med da familien Ruud installerte Trådløst Bredbånd. 

Telenor sørget for hele prosessen – en installatør satte opp en diskret antenne på husfasaden og koblet deretter til en ruter inne i stua.

Der fiber kommer inn i huset gjennom en kabel i bakken, henter Trådløst Bredbånd signalene trådløst. Med god 5G-dekning er hastigheten svært imponerende. .

Gode nettopplevelser

Etter en drøy times arbeid var alt klart, og det var duket for en hastighetstest.

Den første viste hele 590 Mbps – og de påfølgende testene viste alle hastigheter som lå godt over de 500 Mbps som familien Ruud hadde bestilt.

Det er gode nyheter for sønnen Håkon, som ofte spiller kapasitetskrevende spill online. 

Spill med Trådløst bredbånd

Med Trådløst Bredbånd skal dette gå greit, og ganske riktig – når Håkon tester «Red Dead Online» på Playstation 4 fungerer det knirkefritt.

Like god dekning i hele huset

Steffens datter Frida, bruker nettet mest til TikTok og streaming. Da er det ikke like avgjørende med god hastighet, men det må fungere, og helst like godt i hele huset – på rommet, i stua og på verandaen.

Frida har nemlig telefonen med seg overalt.

Trådløst Bredbånd kommer med Alltid WiFi – som sikrer deg WiFi i hele huset. For familien Ruud var det nødvendig med en forsterker for å få dekning overalt. Denne hadde installatøren med seg.

Trådløst Bredbånd

I tillegg til spilling og streaming er familien Ruud, som mange andre, bitt av Formel 1 - basillen.

Før vi skal gå slår Steffen og barna seg ned i sofaen og skrur på Apple TV.

Racerbilene suser rundt på Monza-banen i Italia i samme øyeblikk som de fyller stuen til familien med den karakteristiske lyden av harde dekk mot tørr asfalt.

Trådløst Bredbånd

Pappa Steffen konkluderer:  

– Trådløst Bredbånd over 5G er kommet for å bli. I hvert fall hjemme hos oss.

Bestill Trådløst Bredbånd